Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un detinut, condamnat la 98 de ani de inchisoare, a fost eliberat din greseala. Povestea lui e inedita

Antena3 Antena3,
Un detinut, condamnat la 98 de ani de inchisoare, a fost eliberat din greseala. Povestea lui e inedita

Un barbat din Colorado ce a fost condamnat la inchisoare pentru 98 de ani si a fost eliberat din greseala, a fost declarat liber de un judecator. Rene Lima-Marin a fost condamnat in prima faza la. continuă pe Antena3

Cheloo de la Parazitii, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Chelsea Manning a fost eliberata din inchisoare la sapte ani dupa ce a furnizat secrete de stat ale Statelor Unite catre Wikileaks

Chelsea Elisabeth Manning, nascuta ca barbat sub numele de Bradley Edward Manning, a fost eliberata din inchisoarea militara americana la sapte ani dupa ce a fost arestata pentru ca a dezvaluit pe.

Bucuresti: 24 de strazi au fost transmise din administrarea Primariei sector 3 in administrarea Primariei Capitalei. Acestea necesita lucrari de asfaltare

24 de strazi au fost transmise din administrarea Primariei sector 3 in administrarea Primariei Capitalei, potrivit unei hotarari adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Este vorba despre strazile: Moga Alexandru, Cercelus, Cluceru Udricani, Biserica Rasvan, Culmea veche, Parfumului, Harsova, Labirint, Medeleni, Radu Calomfirescu, Romulus, Vasile Lucaciu, Constantin Robescu, Maria Clucereasa, Cogalnic, Ceaus Radu, Ion Filibiliu, Fetitelor, Ivo Andric, Levantica, Mitrita Constantinescu, Remus, Selimbar, Zborului.

Premierul francez Edouard Philippe si doi dintre ministrii cabinetului sau au fost exclusi din partidul Republicanii

Premierul Frantei, Edouard Philippe, alaturi de ministrul sau al Economiei, Bruno Le Maire, si cu cel de Finante, Gerald Darmanin, au fost exclusi din partidul de dreapta Republicanii, condus de fostul presedinte Nicolas Sarkozy, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Chelsea Manning a fost eliberata din inchisoare, dupa sapte ani de cand a dezvaluit pe Wikileaks documente militare din istoria Americii

Chelsea Manning a iesit din inchisoarea militara americana, miercuri, la sapte ani dupa ce a fost arestata pentru ca a dezvaluit pe Wikileaks documente clasificate si neclasificate din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, transmite Reuters.

Situatie socanta in Bacau! O copila de 11 ani a fost ucisa. Concubinul mamei sale este principalul suspect

Caz socant in Bacau! O copila de 11 ani a fost gasita fara suflare in locuinta mamei, joi, si avea urme de strangulare in jurul gatului. Eleva lipsise de la scoala de la.

Dumitrescu, INS: Cresterea pe primul trimestru va ramane 5.7%, va garantez! Datele au fost contestate din necunoastere

Nu Banca Nationala face estimari. Estimarile le face intotdeauna Institutul National de Statistica. In momentul in care INS-ul spune ca e atat, poti sa spui tu ce vrei, ca atat ramane. La PIB exista 4-5 cicluri de prezentare a datelor -datele semnal, provizoriu I si II, apoi date semidefinitive si abia dupa circa doi ani vin datele definitive. Acesta estimare semnal, de 5. 7% reprezinta datele la 45 de zile. Noi mai calculam si o pre-estimare la 30 de zile pe care o trimitem Eurostat, dar care nu e facuta public. Aceasta valva care s-a creat este falsa, pentru ca noi nu avem cum influenta raportarile a zecilor de mii de entitati esantionate. Prognoza pe primul trimestrul unu este insa relativ hazardata. Dar ramane 5. 7%, va garantez! Poate sa se schimbe in 5. 4 sau in 5. 8, dar nu stim inca, a spus joi seful de cabinet al Presedintelui INS, care e plecat la o conferinta pe teme de statistica in Luxemburg.

Dragnea, dupa ce CSAT-ul a fost scos din schema numirii sefului DGPI: Nu este serviciu secret din Romania care sa nu aiba o legatura foarte stransa cu PSD

Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca PSD nu are nevoie de un serviciu secret, intrucat nu este serviciu secret din Romania care sa nu aiba o legatura cu partidul pe care il conduce. Presedintele PSD raspunde astfel acuzatiilor potrivit carora ar vrea sa controleze Directia Generala de Protectie Interna, dupa ce Senatul a decazut CSAT-ul din dreptul de a numi seful DGPI.

Cresterea de 5,7% din primul trimestru a fost contestata din necunoastere, din necitire

Datele referitoare la cresterea economica de 5,7% din primul trimestru al acestui an au fost contestate din necunoastere, in contextul in care cifrele din anii anteriori au indicat o accelerare a cresterii economice, iar statistica este independenta de factorii politici si este obligata mereu sa demonstreze datele publicate, a declarat astazi directorul cabinetului presedintelui Institutului National de Statistica INS), Ilie Dumitrescu, in cadrul conferintei Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), organizata de ELEC Romania si Finmedia, cu sprijinul Guvernului Romaniei si a Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Premierul Frantei a fost exclus din partid

Noul premier francez, Edouard Philippe, impreuna cu ministrul sau al economiei, Bruno Le Maire, si cu cel de finante, Gerald Darmanin, au fost exclusi miercuri din partidul de dreapta Republicanii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )