Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un detinut de la Penitenciarul Iasi, confirmat cu noul coronavirus, a murit la un spital din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Un detinut de la Penitenciarul Iasi, confirmat cu noul coronavirus, a murit la un spital din Bucuresti

Un detinut de la Penitenciarul Iasi, confirmat cu noul coronavirus, a murit la un spital din Bucuresti. Barbatul era in varsta si avea mai multe afectiuni. continuă pe Adevărul

INSTITUTUL POLITEHNIC BUCURESTI: Prin manipularea painii neambalate sunt sanse mari sa ne contaminam cu noul coronavirus

Prin manipularea produselor de panificatie neambalate sunt sanse foarte mari sa ne contaminam cu noul coronavirus, conform unui studiu intocmit de unii profesori de la Institutului Politehnic din Bucures and 806;ti.

Focar de coronavirus la Penitenciarul Iasi. 20 de detinuti, diagnosticati cu COVID-19

Detinutii diagnosticati cu COVID-19 vor beneficia de tratament specific la Penitenciarul-Spital Constanta - Poarta Alba unitate desemnata sa asigure conduita terapeutica pentru cazurile usoare de imbolnavire).

Focar de COVID-19 la Penitenciarul Iasi. 24 de persoane au fost testate pozitiv

Unfocar de COVID-19 a izbuncit laPenitenciarul Iasi. 24 de persoane lipsite de libertateau fost testaate pozitiv sitransferate la Penitenciarul Poarta Alba, unde primesc ingrijiri.

Numarul deceselor cauzate de noul coronavirus in Buzau a ajuns la 184

Noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus in judetul Buzau si un deces au fost raportate de autoritatile sanitare. in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 61 de cazuri noi de COVID-19, 9 pacienti fiind diagnosticati in laboratoare private.

Italia a depasit pragul de 60.000 de decese cauzate de noul coronavirus

Italia a raportat, duminica, 564 de decese cauzate de coronavirus, un bilant mai mic decat cel din urma cu o zi 662), dar care face ca italienii sa depaseasca pragul de 60. 000 de decese, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )