Libnet.ro
UNICEF

20:30

Detinutele de la Penintenciarul Bacau, gest impresionant pentru copii din centrele de plasament

B1 B1,
Detinutele de la Penintenciarul Bacau, gest impresionant pentru copii din centrele de plasament

15 detinute de la Penitenciarul Bacau s-au inscris la un curs de formare profesionala, in meseria de croitor. Femeile invata sa faca pijamale pentru a ajuta copiii sarmani din centrele de. continuă pe B1

Baby Boom Show, targul pentru copii si viitoare mamici, revine la Romexpo cu cele mai mari reduceri in perioada 1-4 septembrie

Baby Boom Show, targul pentru copii de 0-7 ani si viitoare mamici, revine la Romexpo cu o noua editie. In perioada 1-4 septembrie 2016, vizitatorii vor putea descoperi produse si servicii de top, multe dintre acestea beneficiind de reduceri importante de pret, doar pe perioada evenimentului.

Vrancea: Autocar cu 42 de copii din Ucraina implicat intr-un accident pe E 85

Un autocar cu 42 de copii din Ucraina a fost implicat intr-un accident rutier pe E85, in judetul Vrancea. in autocar se mai aflau 16 insotitori si trei soferi. Autocarul a derapat si a ies.

Rockstadt Extreme Fest 2016: Chitaristul trupei My Dying Bride isi va dona chitara pentru victimele din Colectiv

Andrew Craighan, membru al formatiei My Dying Bride, isi va dona chitara pentru victimele din Colectiv, dupa concertul pe care trupa il va sustine vineri seara, 12 august, in cea de-a doua zi de Rockstadt Extreme Fest, au anuntat organizatorii pe retelele de socializare. Evenimentul se desfasoara in acest sfarsit de saptamana la Cetatea Rasnov.

Titlurile de stat pentru populatie din Centenar vor fi tranzactionate pe BVB incepand cu 5 august

Titlurile de stat pentru populatie din emisiunea Fidelis Centenar, lansate vineri la tranzactionare, au incheiat sedinta cu o valoare de peste 26. 000 de lei, fiind tranzactionate 260 de titluri in sapte tranzactii, in urcare cu 0,68%.

Ce pretentii are Rihanna pentru concertul din Piata Constitutiei din Capitala

Cantareata RB Rihanna va sustine un concert in acest weekend in Piata Constitutiei, nu are pana acum pretentii neobisnuite, tinand cont ca va fi pentru prima data cand.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )