Libnet.ro
UNICEF

17:45

A devenit mireasa si mama in aceeasi zi. O femeie din Valcea a nascut chiar in ziua nuntii ei

Antena3 Antena3,
A devenit mireasa si mama in aceeasi zi. O femeie din Valcea a nascut chiar in ziua nuntii ei

O mireasa din Valcea a avut parte de cea mai mare surpriza din viata ei chiar la nunta! Nici nu incepuse bine cheful cand . fiul ei a dat dat semne ca ar vrea sa vina pe lume! A lasat nuntasii sa. continuă pe Antena3

Mireasa si mama in aceeasi zi. O femeie din Valcea a nascut chiar in ziua nuntii ei

O mireasa din Valcea a avut parte de cea mai mare surpriza din viata ei chiar la nunta! Nici nu incepuse bine cheful cand . fiul ei a dat dat semne ca ar vrea sa vina pe lume! A lasat nuntasii sa.

Cea mai bogata femeie din lume nu vrea sa dea nimic copiilor. Se judeca prin tribunale.

Cea mai bogata femeie din lume, Gina Rinehart, se judeca cu trei dintre copii pentru avere. Trei dintre cei patru copii ai Ginei Rinehart, cea mai bogata femeie din lume, cu o avere estimata la 18 miliarde de dolari, vor sa puna mana pe averea care li se cuvine, potrivit economica. net Avocatii Ginei Rinehart si ai celor trei copii au sustinut ieri argumentele preliminare cu privire la cine ar trebui sa controleze o parte din actiunile companiai Hancock Prospecting, in valoare de 4 miliarde de .

Internautii au decis: Ea este cea mai urata femeie din lume! (FOTOVIDEO)

O tanara de 23 de ani din SUAeste considerata drept cea mai urata femeie din lume de internauti . Fotografiile cu Lizzie Velazquez au atras milioane de reactii din partea utilizatorilor online,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1994 seconds )