Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dezbatere despre revolutia din 1989. Ion Caramitru, Florin Iaru si Petre Roman, la Humanitas Kretzulescu

Adevărul Adevărul,
Dezbatere despre revolutia din 1989. Ion Caramitru, Florin Iaru si Petre Roman, la Humanitas Kretzulescu

Ion Caramitru, Florin Iaru si Petre Roman, alaturi de istoricul Constantin Corneanu si de scriitorul Bogdan Hrib, vor fi invitatii lui Razvan Dolea la dezbaterea Revolutia romana de la Bucuresti, dupa 25 de ani, care va avea loc miercuri, de la ora 12. 00, la libraria Humanitas Kretzulescu. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu, agresat in timpul unei dezbateri despre Revolutia din 1989

Ion Iliescu a fost huiduit in timpul unei dezbateri despre Revolutia din 1989. Unul dintre cei prezenti in sala l-a acuzat pe fostul presedinte ca este criminal si ca ar trebui judecat. Barbatul a fost retinut.

Ion Iliescu, facut criminal si comunist murdar de sange, la o dezbatere despre Revolutia din 89 (VIDEO)

Ion Iliescu a fost facut criminal si comunist murdar de sange, de catre un tanar, la o dezbatere despre Revolutia din 1989. Fostul presedinte al Romaniei a spus ca este vorba despre o.

Klaus Iohannis va participa la Timisoara, la ceremoniile care marcheaza implinirea a 25 de ani de la Revolutia din 1989

Presedintele ales Klaus Iohannis a anuntat miercuri, pe Facebook, ca va fi prezent la Timisoara pe 16 decembrie, la ceremoniile organizate cu ocazia implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989. Asa cum am.

EXCLUSIV VIDEO Macelarul din Timisoara. Povestea filmului despre Revolutia din 1989, interzis de regimul Iliescu

Recviem pentru Dominic, un documentar nominalizat la Globul de Aur, in 1990, nedifuzat vreodata pentru publicul din Romania, ascunde una dintre cele mai terifiante povesti din timpul Revolutei din 1989, de la Timisoara.

Documentare regizate de Cornel Mihalache, proiectate la Viena, pentru a marca Revolutia din 1989

Documentarele De Craciun ne-am luat portia de libertate si Piepturi goale si buzunare pline, ambele regizate de Cornel Mihalache, vor fi proiectate vineri, de la ora 19. 00, la Institutul Cultural Roman ICR) de.

Radu Banciu: Ion Iliescu a ramas un om care nu isi are locul in istoria Romaniei, decat la un capitol anexa (VIDEO)

Jurnalsitul Radu Banciu a comentat miercuri seara un incident produs la Institutul Cultural Roman, unde, la o ceremonie organizata cu ocazia implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989, Ion Iliescu a fost.

Un film tulburator despre razboiul din Cecenia

Pelicula Cautarea, in regia si dupa un scenariu de Michael Hazanavicius, care a primit premiul Oscar pentru The Artist, este o poveste emotionanta despre razboiul din Cecenia. Filmul va avea premiera in Romania pe 19 decembrie.

25 de ani de libertate. Iliescu, despre comunism: E o istorie indepartata. Sala i-a raspuns: Sa fie judecat pentru sangele varsat!

Institutul Cultural Roman ICR) a gazduit un eveniment pentru a marca 25 de ani de la Revolutia din 1989. Dupa discursul fostului presedinte Ion Iliescu, invitat de seama la masa rotunda de la ICR, un tanar a inceput sa strige: Iliescu judecat pentru sangele varsat.

Cum am trait (si traiesc) Revolutia din 1989

Nu terminasem scoala generala in decembrie 1989, dar am o perceptie personala asupra acelor evenimente dramatice si pentru copilul care eram atunci. E o traire pe care o experimentez cu intensitate in fiecare decembrie.

CIA nu a informat Departamentul de Stat despre inchisoarea din Romania

CIA nu a informat Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care ambasadorul Michael Guest a catalogat-o inacceptabila, relateaza Mediafax. Autoritatile de la Bucuresti au cerut, in 2006, inchiderea centrului de detentie, conform raportului Senatului SUA.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )