Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radu Banciu: Ion Iliescu a ramas un om care nu isi are locul in istoria Romaniei, decat la un capitol anexa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ion Iliescu a ramas un om care nu isi are locul in istoria Romaniei, decat la un capitol anexa (VIDEO)

Jurnalsitul Radu Banciu a comentat miercuri seara un incident produs la Institutul Cultural Roman, unde, la o ceremonie organizata cu ocazia implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989, Ion Iliescu a fost. continuă pe B1

Radu Banciu: Antena 3 a intors teava exact catre scafarlia lui Daniel Constantin. Tirbusonului asta i se imputa ca au pierdut alegerile (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, luni seara situatia lui liderului PC, Daniel Constantin care, potrivit unor surse, ar putea fi eliminat de la conducerea partidului. Daniel Constantin, inca un pampalul, e un fel de.

Radu Banciu: Votul prin corespondenta mai asteapta mult si bine. Au votat mai putin de zece indivizi pentru votul electronic. Ce rusine! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat marti seara, problema votului din diaspora si faptul ca deputatii au respins un proiect de lege privind introducerea votului prin corespondenta. Jurnalistul a comparat ceea ce.

25 de ani de libertate. Masa rotunda, la ICR, in prezenta lui Ion Iliescu

Inistutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 IRRD) organizeaza un eveniment gazduit de Institutul Roman Cultural ICR) pentru a marca 25 de ani de la Revolutia din 1989. Discutiile sunt moderate de Lilian Zamfiroiu, presedintele ICR, in prezenta fostului presedinte Ion Iliescu.

25 de ani de libertate. Masa rotunda, cu Ion Iliescu, la Institutul Cultural Roman

Miercuri, 10 decembrie 2014, de la ora 16, la Institutul Cultural Roman Aleea Alexandru nr. 38, Bucuresti) va avea loc masa rotunda 25 de ani de libertate, organizata de Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Discutiile vor fi moderate de Ion Iliescu, presedintele IRRD, acad. dr. Dan Berindei, presedintele Consiliului Stiintific al IRRD, si Lilian Zamfiroiu, presedintele ICR.

VIDEO Ion Iliescu este subiectul unui documentar - Ionel - despre studentia sa la Moscova, produs de Russia 1

Un documentar produs de televiziunea Russia 1, intitulat Ionel, prezinta viata idilica a studentului Ion Iliescu la Institutul Energetic Molotov, din Moscova, in perioada 1950-1954, scrie Adevarul. Din documentar aflam cat de popular era printre colege, ce jocuri incitante se jucau in caminele sovietice si cat de nostalgic este fostul nostru presedinte dupa luminosii ani '50.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )