Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezbatere pe B1 TV. Principalii candidati la Primaria Sectorului 1, fata in fata. Dan Tudorache: Am inceput proiecte importante Clotilde Armand: Alegatorii sa ia in calcul realizarile, nu promisiunile (VIDEO)

B1 B1,
Dezbatere pe B1 TV. Principalii candidati la Primaria Sectorului 1, fata in fata. Dan Tudorache: Am inceput proiecte importante Clotilde Armand: Alegatorii sa ia in calcul realizarile, nu promisiunile (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire i-a adus duminica, in fata telespectatorilor, pe principalii candidati la Primaria Sectorului 1, cel mai bogat sector al Capitalei. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS sustinut. continuă pe B1

Cum arata strazile din Sectorul 1 dupa ploaie. Ioana Constantin (PMP): Primarul Dan Tudorache a zis ca nu se poate asfalta din cauze obiective. Sa le spuna oamenilor care sunt acele cauze (VIDEO)

Ioana Constantin, candidata PMP la Primaria Sectorului 1, a prezentat vineri, intr-o postare pe Facebook, cum arata un cartier in acest sector, dupa o ploaie de cateva ore. in timp ce filma strazi neasfaltate,.

Masuri luate de Primaria Sectorului 4 pentru desfasurarea anului scolar in bune conditii sanitare: Sute de mii de masti si teste, substante pentru dezinfectie, separatoare din plexiglas (FOTO)

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca a cumparat masti de protectie pentru copii si profesori, substante pentru dezinfectie, separatoare din plexiglas si teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus pentru.

Alegeri locale 2020. Radu Mihaiu, candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 2, invitat luni, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Radu Mihaiu este candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Sectorului 2. Ce solutii are pentru salubrizarea sectorului, unul dintre cele mai murdare din Bucuresti? Cum vrea sa rezolve problema parcarilor si cea a dezvolarii urbanistice haotice, astfel incat sa nu mai apara blocuri intre case sau pe spatiile verzi? Radu Mihaiu este invitat la interviurile HotNews live, luni, incepand cu ora 11. 00, pentru a raspunde intrebarilor noastre si a celor primite de la cititori. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand atacuri la persoana sau injurii nu vor fi aprobate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )