Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dezvaluiri. Tanara mama ucisa si incendiata intr-o valiza era martora intr-un caz de inselaciune

Adevărul Adevărul,
Dezvaluiri. Tanara mama ucisa si incendiata intr-o valiza era martora intr-un caz de inselaciune

Mihaela-Sabina Mircea, tanara mama ucisa si incendiata intr-o valiza pe camp, la Ghimpati, era martora intr-un caz de inselaciune a carui victima este un cetatean norvegian. continuă pe Adevărul

Sfasietor. Tanara mama, ucisa de sot sub privirile politistilor si ale copilului. Un baietel de doi ani a ramas orfan de ambii parinti

O crima teribila a avut loc recent, in Germania, acolo unde o romanca de doar 25 de ani a fost ucisa de sotul Italian, in urma unei dispute aprinse. in momentul tragediei, cuplul se afla alaturi de politisti si de copilasul lor de 18 luni. Finalul tragic al unei tinere mame Cristina locuia in Germania .

El este tatal copilului Sabinei, tanara mama ucisa si incendiata pe camp la Ghimpati

Tatal copilului Sabinei, tanara mama ucisa si incendiata pe camp la Ghimpati, este un sirian in varsta de 34 de ani, stabilit in Romania si chiar condamnat la inchisoare, in Constanta.

Sabina, tanara mama ucisa si incendiata intr-o valiza, la Ghimpati, martora intr-un caz de inselaciune

Mihaela-Sabina Mircea, Sabina asa cum era ea cunoscuta de familie si de prieteni, tanara mama ucisa si incendiata intr-o valiza pe camp, la Ghimpati, era martora intr-un caz de inselaciune, in care victima era un cetatean norvegian care a fost pacalit cu o suma urias de bani de niste vecini ai tinerei din Pantelimon.

Tanara mama, talharita si injunghiata de propriul iubit. Ce a facut barbatul cu cei trei copii ai cuplului

Scene violente au avut loc in Cluj-Napoca, acolo unde o tanara a fost injunghiata cu bestialitate chiar de catre iubitul sau. Evenimentul teribil a avut loc in fata celor trei copii care au anuntat speriati rudele. in ce imprejurari a avut loc tragedia Scenele de groaza au avut loc in inima orasului, la marginea unei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )