Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diaconescu ar putea participa la privatizarea CFR Marfa doar asociat cu firme sau fonduri.

România Liberă România Liberă,
Diaconescu ar putea participa la privatizarea CFR Marfa doar asociat cu firme sau fonduri.

Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, potrivit Ministerului Transporturilor si Infrastructurii MTI), scrie Mediafax. Va putea in masura in care se va asocia intr-un consortiu, care va putea demonstra ministerului ca indeplineste criteriile de precalificare cu privire la . continuă pe România Liberă

Ministerul Transporturilor: Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa decat asociat cu firme sau fonduri

Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, potrivit MTI.

ATFER: Privatizarea CFR Marfa se face pe genunchi

Asociatia Transportatorilor Feroviari din Romania ATFER) considera ca privatizarea CFR Marfa se face pe genunchi, iar procedura de vanzare a companiei de stat va crea prejudicii insemnate atat statului, cat si operatorilor privati de.

Asociatia Transportatorilor Feroviari atentioneaza ca privatizarea CFR Marfa se face ...

Asociatia Transportatorilor Feroviari din Romania ATFER) considera ca privatizarea CFR Marfa se face pe genunchi, iar procedura de vanzare a companiei de stat va crea prejudicii insemnate atat statului, cat si operatorilor privati de transport. Procedura de privatizare, precum si Hotararea de Guvern privind privatizarea nu au fost supuse consultarii patronatului din domeniu, asa cum eronat s-a specificat in proiectul HG elaborat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii. In ultima .

Ministerul Transporturilor: Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa

Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, sustin reprezentantii Ministerului Transporturilor MTI).

CFR Marfa a intrat in vizorul investitorilor din Cehia si Polonia

Directorul general al CFR Marfa a declarat astazi ca unii investitori din Cehia si Poponia si-au manifestat interesul si intentia de a prelua compania la privatizare, anunta sursele de presa.

Cine va prelua CFR Marfa? Afla de unde provin investitorii care si-au manifestat deja interesul

Investitori din Polonia si Cehia si-au exprimat intentia de a prelua CFR Marfa. Potrivit directorului general al companiei, Constantin Zaharia, acest proces de privatizare va atrage si interesul unor transportatori.

Companii din Polonia si Cehia si-au exprimat intentia sa preia CFR Marfa.

Investitori din Polonia si Cehia si-au exprimat intentia de a prelua CFR Marfa, fiind asteptat ca acest proces de privatizare sa atraga si interesul unor transportatori romani, a declarat marti directorul general al companiei, Constantin Zaharia, potrivit Mediafax. Deja am inceput sa avem contacte cu posibili investitori. S-au prezentat investitori din Polonia si Cehia si sunt semnale ca si transportatori interni vor veni sa stea de vorba cu noi, a afirmat Zaharia la o dezbatere organizata .

O noua companie este scoasa la licitatie. Care sunt conditiile privatizarii ale CFR Marfa

Ministerul Transporturilor va fi singurul mandatat sa vanda CFR Marfa prin licitatie publica. Astazi, la Guvern, are loc o dezbatere prin care ministerului i se ofera drepturile legale pentru vanzarea.

Guvernul aproba saptamana aceasta strategia de privatizare a CFR Marfa

Strategia de privatizare a CFR Marfa, care prevede cedarea integrala a pachetului de actiuni detinut de stat, va fi aprobata saptamana aceasta in sedinta de guvern, informeaza Mediafax.

Strategia de privatizare a CFR Marfa va fi aprobata saptamana viitoare

Strategia de privatizare a CFR Marfa, care prevede cedarea integrala a pachetului de actiuni detinut de stat, va fi aprobata saptamana viitoare in sedinta de guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )