Libnet.ro
UNICEF

11:00

Diana are 24 de ani si din pacate, se stinge din viata din cauza unei meningite. Medicii au anuntat cum mai poate fi salvata

Antena3 Antena3,
Diana are 24 de ani si din pacate, se stinge din viata din cauza unei meningite. Medicii au anuntat cum mai poate fi salvata

Toata lumea a fost socata de povestea Dianei Ghisoiu, tanara de 24 de ani, bolnava de meningita si care se afla in moarte cerebrala de doua saptamani, in Sectia de Terapie Intesiva din Spitalul Clinic. continuă pe Antena3

Drama TERIBILA pentru Sofia Vicoveanca: Fanii muzicii populare au iNMARMURIT! Din pacate a trebuit sa...

Viata cantaretei de muzica populara Sofia Vicoveanca nu inseamna doar glorie absoluta pe scena folclorului. Artista a avut parte de momente dramatice in viata sa de aproape opt decenii. Artista s-a.

Cei trei barbati acuzati ca au ucis un tnar de 25 de ani din Medias ramn n arest - decizie definitiva

Cei trei barbati acuzati ca au ucis un tanar de 25 de ani din Medias, pe care l-au injunghiat de 11 ori cu un cutit si l-au lovit cu pumnii si picioarele, vor ramane in inchisoare. Cei trei, toti recidivisti, unul eliberat in baza Legii privind recursul compensatoriu, contestasera masura arestarii.

Noi detalii in cazul adolescentei de 14 ani din Constanta, ucisa de tatal ei. Nimeni nu isi poate explica ce s-a intamplat

Fata de 14 ani, din comuna Sacele, judetul Constanta, ucisa de tatal ei, care apoi a incercat sa se sinucida folosind o substanta utilizata in agricultura, murise cu sase ore inainte sa fie gasita de so.

Dupa moartea Ionelei Prodan, O NOUA DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

La 70 de ani, artista Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta. Exista totusi o explicatie a acesteitinereti. Pe langa familia minunata, care mereu a sustinut-o in cariera, secretul unui.

Acesta a fost FINALUL: Oana Lis a izbucnit in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis... (FOTO)

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

Acesta a fost FINALUL: Oana Lis a izbucnit in hohote de PLANS: Din pacate fostul primar Viorel Lis... (FOTO)

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

Detaliul socant despre accidentul din Cluj, in care o tanara de 20 de ani si-a pierdut viata dupa ce soferul s-a urcat drogat la volan

Un detaliu socant a iesit la iveala in urma cumplitului accident din judetul Cluj, in care o tanara de 20 de ani, Gabriela, si-a pierdut viata. Se pare ca masina de lux pe care prietenul sau o.

O eleva de 13 ani din Brasov era in sala de clasa, cand a facut ceva naucitor. Totul a durat o secunda

O eleva in varsta de 13 ani ar fi incercat sa se sinucida, astazi, la scoala, in localitatea Bod, din judetul Brasov, aruncandu-se de la fereastra salii de clasa. Minora s-ar fi aruncat.

O studenta de 25 de ani din Calarasi a disparut de acasa de patru luni. Nimeni nu a mai vazut-o de atunci

O tanara de 25 de ani a disparut in urma cu cateva luni si de atunci nu a mai fost vazuta de niciun cunoscut. Lucica Dragnea a lucrat microbuzul spre Jegalia, o comuna din Calarasi in care locuia cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )