Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dieta care te mentine supla mai mult de trei ani. Slabesti pana la noua kilograme in doua saptamani

Antena3 Antena3,
Dieta care te mentine supla mai mult de trei ani. Slabesti pana la noua kilograme in doua saptamani

Scapi de 9 kilograme in doua saptamani daca urmezi ca la carte dieta ce poarta numele fizicianului german Max Planck. Desi denumirea e celebra, dieta nu a fost elaborata nici de castigatorul premiului. continuă pe Antena3

Dieta care te mentine supla trei ani. Slabesti pana la noua kilograme in doua saptamani

Scapi de 9 kilograme in doua saptamani daca urmezi ca la carte dieta ce poarta numele fizicianului german Max Planck. Desi denumirea e celebra, dieta nu a fost elaborata nici de castigatorul premiului.

Dieta care te mentine supla trei ani. Slabesti noua kilograme in doua saptamani

Scapi de 9 kilograme in doua saptamani daca urmezi ca la carte dieta ce poarta numele fizicianului german Max Planck. Desi denumirea e celebra, dieta nu a fost elaborata nici de castigatorul premiului.

Banca Mondiala reduce drastic estimarea de crestere economica a Romaniei pentru trei ani consecutivi! Doar Ucraina si Turcia au fost taxate mai grav!

Economia Romaniei este vazuta tot mai rau de institutiile financiare internationale. Banca Mondiala a redus cu cate un punct procentual estimarea de crestere a tarii noastre pentru anii 2018, 2019 si 2020 in doar jumatate de an. Care sunt cauzele?.

Alerta meteo: Va fi PRAPAD peste toata Romania! Care sunt cele mai afectate judete!

Vremea pe 8 ianuarie se mentine rece, geroasa dimineata. Vor exista conditii de lapovita si ploi, dar si depuneri de chiciura. Prognoza meteo anunta temperaturi de pana la 1 grad Celsius. Marti, vremea.

Esti o fire curioasa? Iata in ce ar trebui sa investeasca cel mai mult femeile moderne (P)

Investitiile sunt de mai multe feluri, nu doar financiare, insa tipul acestora depinde de la caz la caz, de personalitatea si situatia in care se afla o persoana. Reprezentantele sexului frumos au foarte.

Raport ONU: Ar trebui sa ne folosim mai mult de imigrantii chirurgi care nvrt burgeri

Imigratia ramane una dintre cele mai divizante probleme politice internationale. Unele dintre cele mai folosite argumente impotriva imigrantilor vin dinspre cei care sustin controlul frontierelor si de la cei care sustin ca acest fenomen pune presiune pe serviciile locale. in realitate, cei mai multi dintre migranti nu lucreaza in domeniile pentru care au calificare si se multumesc cu locuri de munca pentru muncitori necalificati, relateaza BBC.

Operatorii telecom, jupuiti de stat in 2019: cu cat vor plati mai mult?

Impozitarea cu 3% din cifra de afaceri a operatorilor telecom, asa-zisa taxa pe lacomie impusa de PSD-ALDE la finalul anului 2018, va duce fara doar si poate la scumpiri pe care le vor suporta clientii finali. Este o taxa impusa.

Ce salariu incaseaza lunar Patriarhul Daniel. Doar Iohannis castiga mai mult

Preafericitul Daniel incaseaza, de la 1 ianuarie 2019, suma de 23. 920 lei pe luna. Schimbarea este datorata cresterii salariului minim pe economie. Presedintele Romaniei ramane cel mai bine platit.

Adi Mutu implineste azi 40 de ani! Interviu inedit cu Briliantul: Care sunt cele mai mari regrete, unde s-a simtit cel mai bine si cine ar trebui sa joace in rolul de vietii sale

Adrian Mutu, cel mai cunoscut international roman din fotbal in acest mileniu, implineste astazi varsta de 40 de ani. Prin urmare, gsp. ro a realizat un interviu in exclusivitate cu Briliantul, care.

Alerta meteo: Ninsori FARA PRECEDENT se abat asupra Romaniei! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Joi se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea tarii noastre, insa acestea se vor retrage din jumatatea sudica dupa orele pranzului. Local se mai pot depune pana la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )