Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi 24: CTP, mesaj pentru Mihai Sora: Sa mori tu?

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: CTP, mesaj pentru Mihai Sora: Sa mori tu?

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre o postare a filosofului Mihai Sora, in care cel din urma era revoltat ca la o emisiune a postului de televiziune a fost invitat Florin Iordache. continuă pe Hotnews

CTP ii raspunde lui Mihai Sora, dupa ce filosoful aspus ca Digi 24 merita sa dispara: Sa mori tu!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa ce filosoful Mihai Sora a scris pe pagina sa de Facebook ca Digi 24 merita sa dispara, dupa cedeputatul Florin Iordache a fost invitat la o emisiune a postului tv.

Reactia lui CTP, dupa ce Mihai Sora a sustinut ca Digi24 merita sa dispara: Sa mori tu!

Sa mori tu! - asa a reactionat Cristian Tudor Popescu, dupa ce Mihai Sora a sustinut ca postul de televiziune Digi24 merita sa dispara. Totul a pornit de la o postare pe Facebook, in care filosoful.

Mihai Sora, mesaj catre cei care il striga Bai, Tutankhamon: Blestemul faraonului nu este doar o legenda!

Mihai Sora, in varsta de 102 ani, a postat un mesaj pentru cei care i se adreseaza cu apelativul Bai, Tutankhamon! si-i ureaza moarte rapida. Filosoful le-a transmis ca blestemul faraonului egiptean.

Cum le raspunde Mihai Sora celor care ii ureaza moarte rapida si il striga Bai, Tutankhamon

Scriitorul si filosoful Mihai Sora, in varsta de 102 ani, a publicat un mesaj pe Facebook adresat celor care-i ureaza moarte rapida si care i se adreseaza cu apelativul Bai, Tutankhamon!, prevenindu-i ca blestemul faraonului nu este o legenda.

Pagina de Media: O jurnalista Digi 24, concediata dupa ce a dat o exclusivitate despre o gafa a Vioricai Dancila

Conducerea Digi 24 a concediat-o pe jurnalista care a prezentat in exclusivitatea informatia potrivit careia premierul Viorica Dancila a ratat intalnirea cu Jean Claude Juncker, seful Comisiei Europene, anunta Pagina de Media.

Un alt jurnalist de la Digi 24 si-a dat demisia. Cum si-a motivat decizia: Nu are rost sa mai stau, orice mi s-ar oferi in schimb

Virgil Burla, jurnalist al proiectului Romania furata, oprit in urma cu cateva saptamani de conducerea postului, a demisionat de la Digi 24.

si , mesaj pentru Andreea Balan dupa stopul cardio-respirator

Si , mesaj pentru Andreea Balan dupa stopul cardio-respirator. Citeste mai mult pespynews. ro .

Sotul Andreei Balan, mesaj emotionant pentru Mihai Gadea

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, mesajul pe care sotul Andreei Balan, George Burcea, i l-a transmis in cursul zilei de marti. Citeste si: Medicul care a salvat-o pe Andreea Balan: Aceasta.

Digi 24: Cine este batausul medicului din Galati. Are deja dosar penal si a fost amendat cu 1.500 de lei

Politistii din Galati au intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente in cazul tanarului care in luna februarie a agresat un medic ginecolog pe holul unei clinici private. Acelasi tanar a fost amendat cu 1. 500 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice, transmite News. ro.

PSD, mesaj pentru USR si PLUS: Sa inceteze sa mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta

PSD solicita USR si PLUS sa inceteze sa mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta. Reactia vine dupa ce formatiunile politice au acuzat ca Biroul Electoral Central este manevrat politic pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )