Libnet.ro
UNICEF

00:07

Digi 24: Proiectul SF prin care Primaria Capitalei vrea sa rezolve haosul de pe Prelungirea Ghencea. Firea: Vor fi expropieri, apoi demolari FOTO

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Proiectul SF prin care Primaria Capitalei vrea sa rezolve haosul de pe Prelungirea Ghencea. Firea: Vor fi expropieri, apoi demolari FOTO

Primaria Capitalei vrea sa decongestioneze una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala - Prelungirea Ghencea - printr-un proiect de amploare - Penetratie Prelungirea Ghencea - Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea - aflat in desfasurare, in grafic, potrivit unui comunicat al Primariei Generale. continuă pe Hotnews

FOTO Cum vrea Primaria Capitalei sa rezolve haosul de pe Prelungirea Ghencea

Primaria Capitalei vrea sa decongestioneze una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala - Prelungirea Ghencea - printr-un proiect de amploare - Penetratie Prelungirea Ghencea - Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea - aflat in desfasurare, in grafic, potrivit unui comunicat al Primariei Generale.

PRIMARIA CAPITALEI: Stocurile de material si solutii antiderapante se ridica la 21.260 de tone

Primaria Capitalei anunta ca, avand in vedere ca sunt prognozate ninsori, temperaturi scazute si ghetus, sunt pregatite sa intervina pana la 741 de utilaje si 415 operatori. De asemenea, stocurile de material si solutii antiderapante se ridica la 21. 260 de tone.

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea.

Guvernul a adoptat OUG prin care spitalele private pot accesa programe publice de sanatate

Guvernul a adoptat, marti, proiectul de Ordonanta de Urgenta prin care serviciile medicale din cadrul programelor nationale de sanatate curative se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati, informeaza Mediafax. Pacientii vor accesa serviciul medical pe care-l considera mai bun, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

OLX anunta verificari dupa ce pe site au aparut anunturi prin care se vindeau vaccinuri antigripale

OLX Romania a anuntat vineri ca a decis intensificarea monitorizarilor zilnice, respectiv ca a declansat verificari automate prin care sunt semnalate toate anunturile prin care sunt vandute vaccinuri antigripale, acestea urmand sa fie dezactivate.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Wetterbest preia compania Cortina WTB

Consiliul Concurentei a anuntat, vineri, ca a autorizat tranzactia prin care Wetterbest, companie membra a grupului Teraplast S. A, preia compania Cortina WTB.

in sondajul PNL pentru Primaria Capitalei a fost inclus un al cincilea candidat

Ludovic Orban a declarat vineri seara, intr-o emisiune la TVR, ca PNL masoara in sondaje cinci potentiali candidati din interiorul partidului pentru Primaria Bucuresti. Premierul a lasat sa se inteleaga ca cel de-al cincilea candidat masurat este un membru al Guvernului.

Haos din cauza viscolului. Primaria Capitalei a convocat comandamentul de iarna

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat in ziua de joi, 6 februarie, la ora 11, co.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )