Libnet.ro
UNICEF

07:30

in sondajul PNL pentru Primaria Capitalei a fost inclus un al cincilea candidat

Hotnews Hotnews,
 in sondajul PNL pentru Primaria Capitalei a fost inclus un al cincilea candidat

Ludovic Orban a declarat vineri seara, intr-o emisiune la TVR, ca PNL masoara in sondaje cinci potentiali candidati din interiorul partidului pentru Primaria Bucuresti. Premierul a lasat sa se inteleaga ca cel de-al cincilea candidat masurat este un membru al Guvernului. continuă pe Hotnews

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea.

PNL anunta candidatul pentru Primaria Ploiesti.

PNL Prahova, care are in prezent primar in municipiul Ploiesti in persoana lui Adrian Dobre, a anuntat, vineri, ca il sustine pentru Primaria Ploiesti pe fostul primar din perioada 2008-2012, Andrei Volosevici. Fost membru ALDE, acesta a semnat adeziunea chiar in conferinta de presa.

PRIMARIA CAPITALEI: Stocurile de material si solutii antiderapante se ridica la 21.260 de tone

Primaria Capitalei anunta ca, avand in vedere ca sunt prognozate ninsori, temperaturi scazute si ghetus, sunt pregatite sa intervina pana la 741 de utilaje si 415 operatori. De asemenea, stocurile de material si solutii antiderapante se ridica la 21. 260 de tone.

FOTO Cum vrea Primaria Capitalei sa rezolve haosul de pe Prelungirea Ghencea

Primaria Capitalei vrea sa decongestioneze una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala - Prelungirea Ghencea - printr-un proiect de amploare - Penetratie Prelungirea Ghencea - Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea - aflat in desfasurare, in grafic, potrivit unui comunicat al Primariei Generale.

Digi 24: Proiectul SF prin care Primaria Capitalei vrea sa rezolve haosul de pe Prelungirea Ghencea. Firea: Vor fi expropieri, apoi demolari FOTO

Primaria Capitalei vrea sa decongestioneze una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala - Prelungirea Ghencea - printr-un proiect de amploare - Penetratie Prelungirea Ghencea - Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea - aflat in desfasurare, in grafic, potrivit unui comunicat al Primariei Generale.

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

PNL a gasit candidat pentru Ploiesti: un fost membru ALDE si PMP

PNL Prahova, care are in prezent primar in municipiul Ploiesti in persoana lui Adrian Dobre, a anuntat, vineri, ca il sustine pentru Primaria Ploiesti pe fostul primar din perioada 2008-2012, Andrei Volosevici. Fost membru ALDE si PMP, acesta a semnat adeziunea la liberali chiar in conferinta de presa.

Haos din cauza viscolului. Primaria Capitalei a convocat comandamentul de iarna

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat in ziua de joi, 6 februarie, la ora 11, co.

Ludovic Orban a convocat reuniunea Biroului Executiv al PNL pentru joi

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Executiv al PNL se va reuni joi in sedinta pentru a stabili componenta si mandatul delegatiei partidului la negocierile politice ce vor fi declansate de presedintele Iohannis, dupa ce Guvernul a fost demis prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )