Libnet.ro
UNICEF

21:30

Digi 24: Virusul din China si teoriile conspiratiei: laboratorul aflat la 30 de kilometri de locul de unde ar fi pornit epidemia

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Virusul din China si teoriile conspiratiei: laboratorul aflat la 30 de kilometri de locul de unde ar fi pornit epidemia

Noul virus din China inspaimanta intreaga omenire si da nastere multor teorii ale conspiratiei. Multi cred ca nu este o coincidenta faptul ca a aparut in Wuhan. in oras se afla un institut in care cercetatorii chinezi studiaza cele mai periculoase si contagioase boli. continuă pe Hotnews

Virusul din China se raspandeste alarmant. Emiratele Arabe Unite anunta cel putin un caz de infectare

Autoritatile din Emiratele Arabe Unite au detectat cel putin o persoana infectata cu noul coronavirus din China, in cadrul unei familii provenite din Wuhan - acesta fiind, probabil, primul caz identificat in Orientul Mijlociu, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii.

Virusul din China: Indienii au ajuns sa caute informatii despre Virusul bere Corona

Un numar in crestere de utilizatori din India au apelat la Google pentru a gasi mai multe informatii despre virusul misterios aparut luna aceasta in China. Problema este ca o buna parte dintre ei asociaza virusul cu brandul de bere Corona. Virusul ar.

Alerta in tara: 25 de romani s-au intors din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani s-au intors din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

Alerta in tara: 25 de romani se intorc din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani se intorc din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

Teoriile conspiratiei despre Coronavirus. Ce a aparut pe retelele sociale, in ultimele saptamani

Avand in vedere mediatizarea tot mai acerba a stirilor despre coronavirus, mediul online gazduieste tot mai multe teorii conspirationiste pe aceasta tema. Iata care sunt cele mai cunoscute, la nivel mondial. Teoriile conspiratiei despre Coronavirus. Ce a aparut pe retelele sociale, in ultimele saptamani A aparut dintr-o data coronavirusul, nimic nu este din intamplare ) .

Fostul director ANPC Horia Constantinescu vrea sa verifice toate importurile din China: Daca eu stranut intr-o punga si jucaria ajunge la un copil? Medicul Alexandru Rafila: Virusul nu rezista decat 24 de ore, nu este nevoie de aceste verificari

EXCLUSIV ONLINE Fostul sef ANPC Horia Constantinescu solicita verificarea la vama a tuturor produselor care vin din China pentru a se depista daca nu sunt purtatoare de virus. Autoritatea Nationala pentru.

Multi oameni cred ca berea Corona are legatura cu virusul ucigas din China: cautarile pe Google au explodat

Un numar semnificativ de oameni incearca sa afle, de pe Google, daca berea Corona Extra are vreo legatura cu virusul ucigas din China, denumit coronavirus.

Virusul ucigas din China pare ca nu mai poate fi controlat: numarul cazurilor a crescut cu 65% intr-o singura zi

Virusul ucigas din China pare ca nu mai poate fi controlat: numarul cazurilor a crescut cu 65% intr-o singura zi.

Semnal transmis de medici: Virusul gripal din China se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana

Specialistii avertizeaza ca virusul gripal din China a suferit mutatii si se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana, iar cercetatorii chinezi lucreaza deja la crearea unui vaccin.

Medicii sunt in alerta: Virusul gripal din China se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana

Virusul ucigas din China este mai contagios decat se asteptau specialistii in cel mai sumbru scenariu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )