Libnet.ro
UNICEF

17:00

Digi24: Muschii lui Klaus Iohannis, viral in social media. Fizicul presedintelui, reclama pentru vaccinul anti-Covid, dar si pentru fitness

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Muschii lui Klaus Iohannis, viral in social media. Fizicul presedintelui, reclama pentru vaccinul anti-Covid, dar si pentru fitness

Forma fizica a presedintelui Klaus Iohannis a generat, vineri dimineata, un val de reactii pe retelele sociale, dupa ce seful statului si-a aratat muschii bratelor in momentul vaccinarii impotriva Covid. continuă pe Hotnews

Muschii presedintelui, subiectul zilei in social media de Ziua Culturii Nationale: Avem brand national

Un val de glume a tinut active paginile retelelor de social media. Internautii au comentat pe seama conditiei fizice de invidiat afisata de presedintele Klaus Iohannis.

Meme virale cu Klaus Iohannis, dupa ce presedintele si-a aratat muschii cand s-a vaccinat impotriva COVID-19

Zeci de glume au aparut pe internet dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat astazi. Internautii i-au observat conditia fizica, iar imaginile cu presedintele au devenit rapid virale pe retelele de socializare.

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, a refuzat o decoratie propusa de Klaus Iohannis

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, a anuntat ca a refuzat o decoratie propusa de presedintele Klaus Iohannis . El isi precizeaza ca situatia culturii din Romania este una critica si acuza autoritatile ca nu au facut nimic pentru a salva.

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in .

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Momentul asteptat de toata Romania a sosit! Presedintele tarii urmeaza a fi un exemplu pentru toti cetatenii dupa ce se va alatura presedintilor altor state care deja s-au vaccinat. Klaus Iohannis s-a vaccinat in fata romanilor UPDATE: Imediat dupa vaccinare, Klaus Iohannis a transmis un mesaj catre cetateni. Acesta a explicat ca vaccinarea este o .

Elon Musk, dupa ce Donald Trump a fost cenzurat de gigantii din social media: O multime de oameni vor fi super nemultumiti cu high tech de pe Coasta de Vest ca arbitru de facto al discursului liber

Elon Musk, fondator si CEO al companiilor Tesla si SpaceX, a subliniat ca o multime de oameni vor fi foarte nemultumiti daca gigantii din social media se vor comporta ca un arbitru de facto pentru.

KLAUS IOHANNIS: Strategia care sa fructifice patrimoniul national si creativitatea trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a decorat astazi, la Palatul Cotroceni, mai multi actanti din domeniul cultural si a sustinut un discurs in care a afirmat ca strategia care sa fructifice patrimoniul national cultural trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare.

Ce eficacitate are vaccinul ales de Klaus Iohannis impotriva COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat astazi la ora 10:00 impotriva COVID-19. Iohannis s-a vaccinat la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )