Libnet.ro
UNICEF

00:07

DIICOT: Parintii Alexandrei Macesanu au refuzat sa predea autoritatilor buletinul fiicei

România Liberă România Liberă,
DIICOT: Parintii Alexandrei Macesanu au refuzat sa predea autoritatilor buletinul fiicei

Familia Alexandrei Macesanu a refuzat sa predea cartea de identitate a acesteia, motivand ca solicit. continuă pe România Liberă

Parintii Alexandrei Macesanu au refuzat sa predea cartea de identitate a fetei. Ce le-au cerut anchetatorilor

DIICOT a emis, marti-seara, 3 septembrie 2019, un comunicat de presa, clarificand un episod petrecut cu o zi inainte, la domiciliul parintilor Alexandrei Macesanu, fata din Dobrosloveni pe care Gheorghe Dinca spune a ucis-o si a ars-o intr-un incinerator artizanal.

DIICOT: Familia Alexandrei Macesanu a refuzat sa predea cartea de identitate a acesteia. Care este motivul

Familia Alexandrei Macesanu a refuzat da predea cartea de identitate a adolescentei ofiterilor de politie judiciara, solicitand sa consulte concluziile raportului de expertiza genetica privind oasele gasite i.

Parintii Alexandrei Macesanu, asteptati la DIICOT. Familia refuza sa predea buletinul fetei

Parintii Alexandrei Macesanu sunt citati in cursul zilei de joi la DIICOT,pentru a preda buletinul fetei. Familia a declarat ca este singura lor legaturacu fiica lor.

Parintii Alexandrei Macesanu, prezenti joi la sediul DIICOT. Detalii de ultim moment din dosarul privind tragedia de la Caracal (VIDEO)

Parintii Alexandrei Macesanu s-au prezentat la sediul DIICOT, joi, pentru a citi in intregime raportul INML referitor la decesul fetei lor, dar si pentru a prezenta buletinul ei astfel incat sa le fie eliberat.

Parintii Alexandrei Macesanu, citati la DIICOT dupa ce au refuzat predarea cartii de identitate a fetei

Parintii Alexandrei Macesanu au refuzat predarea cartii de identitate a fetei catre ofiterii de politie judiciara din cadrul BCCO Craiova, motivand ca solicita sa consulte continutul raportului de expertiza genetica prin care se arata cu o probabilitate de 99,93% ca victima arsa in butoi e fiica lor, relateaza Mediafax.

Cum s-a desfasurat intalnirea dintre parintii Alexandrei Macesanu si procurorii DIICOT. Gestul neasteptat al familiei fetei

S-a scurs mai bine de o luna de la disparitia Alexandrei Macesanu, iar parintii fetei au cerut anchetatorilor sa vada raportul in acest caz, care a ingrozit o tara intreaga. Acestia s-au prezentat la sediul central DIICOT, unde s-a desfasurat intalnirea cu procurorul de caz. intalnirea a luat insa o intorsatura neasteptata. Ce au decis .

Cazul Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu au ajuns la DIICOT

UPDATE Parintii Alexandrei Macesanu s-au prezentat, joi, la sediul central al DIICOT pentru a studia concluziile raportului de expertiza genetica privind oasele gasite in cenusa din butoiul metalic de la.

Parintii Alexandrei Macesanu, citati la DIICOT. Familia adolescentei a refuzat sa predea buletinul acesteia

Familia Alexandrei Macesanu a refuzat sa predea cartea de identitate a acesteia, motivand ca solicita sa consulte continutul concluziilor raportului de expertiza genetica privind oasele gasite in cenusa din.

Avocatii familiei Alexandrei Macesanu vor merge la DIICOT pentru a studia dosarul in cazul de la Caracal

Parintii Alexandrei Macesanu s-au prezentat astazila sediul central al DIICOT pentru a studia concluziile raportului de expertiza genetica privind oasele gasite in cenusa din butoiul metalic de la.

Parintii Alexandrei, citati la DIICOT. Cumpanasu: Procurorii sunt disperati sa finalizeze aceasta situatie

Parintii Alexandrei Macesanu au fost citati la DIICOT. S-a ajuns atat de departe din cauza unor procurori disperati sa finalizeze situatia cu moartea Alexandrei si trimiterea lui Dinca in judecata. Nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )