Libnet.ro
UNICEF

10:31

Avocatii familiei Alexandrei Macesanu vor merge la DIICOT pentru a studia dosarul in cazul de la Caracal

Antena3 Antena3,
Avocatii familiei Alexandrei Macesanu vor merge la DIICOT pentru a studia dosarul in cazul de la Caracal

Parintii Alexandrei Macesanu s-au prezentat astazila sediul central al DIICOT pentru a studia concluziile raportului de expertiza genetica privind oasele gasite in cenusa din butoiul metalic de la. continuă pe Antena3

Cum s-a desfasurat intalnirea dintre parintii Alexandrei Macesanu si procurorii DIICOT. Gestul neasteptat al familiei fetei

S-a scurs mai bine de o luna de la disparitia Alexandrei Macesanu, iar parintii fetei au cerut anchetatorilor sa vada raportul in acest caz, care a ingrozit o tara intreaga. Acestia s-au prezentat la sediul central DIICOT, unde s-a desfasurat intalnirea cu procurorul de caz. intalnirea a luat insa o intorsatura neasteptata. Ce au decis .

Parintii Alexandrei Macesanu, asteptati la DIICOT. Familia refuza sa predea buletinul fetei

Parintii Alexandrei Macesanu sunt citati in cursul zilei de joi la DIICOT,pentru a preda buletinul fetei. Familia a declarat ca este singura lor legaturacu fiica lor.

Parintii Alexandrei Macesanu, citati la DIICOT. Familia adolescentei a refuzat sa predea buletinul acesteia

Familia Alexandrei Macesanu a refuzat sa predea cartea de identitate a acesteia, motivand ca solicita sa consulte continutul concluziilor raportului de expertiza genetica privind oasele gasite in cenusa din.

Parintii Alexandrei Macesanu, prezenti joi la sediul DIICOT. Detalii de ultim moment din dosarul privind tragedia de la Caracal (VIDEO)

Parintii Alexandrei Macesanu s-au prezentat la sediul DIICOT, joi, pentru a citi in intregime raportul INML referitor la decesul fetei lor, dar si pentru a prezenta buletinul ei astfel incat sa le fie eliberat.

Parintii Alexandrei Macesanu, citati la DIICOT dupa ce au refuzat predarea cartii de identitate a fetei

Parintii Alexandrei Macesanu au refuzat predarea cartii de identitate a fetei catre ofiterii de politie judiciara din cadrul BCCO Craiova, motivand ca solicita sa consulte continutul raportului de expertiza genetica prin care se arata cu o probabilitate de 99,93% ca victima arsa in butoi e fiica lor, relateaza Mediafax.

Cazul Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu au ajuns la DIICOT

UPDATE Parintii Alexandrei Macesanu s-au prezentat, joi, la sediul central al DIICOT pentru a studia concluziile raportului de expertiza genetica privind oasele gasite in cenusa din butoiul metalic de la.

DIICOT: Parintii Alexandrei Macesanu au refuzat sa predea autoritatilor buletinul fiicei

Familia Alexandrei Macesanu a refuzat sa predea cartea de identitate a acesteia, motivand ca solicit.

DIICOT: Familia Alexandrei Macesanu a refuzat sa predea cartea de identitate a acesteia. Care este motivul

Familia Alexandrei Macesanu a refuzat da predea cartea de identitate a adolescentei ofiterilor de politie judiciara, solicitand sa consulte concluziile raportului de expertiza genetica privind oasele gasite i.

Prin ce a trecut sora de numai 10 ani a Alexandrei Macesanu, in ultima luna. La ce a fost supusa micuta

Este clar ca suferinta provocata de disparitia si mai apoi de vestea ca Alexandra Macesanu a fost ucisa cu brutalitate a fost si va ramane cea mai neagra amintire din viata rudelor familiei adolescentei. Cu toate astea, greul il duce sora de doar 10 ani a tinerei, care nu a fost deloc menajata de parintii .

Mama Alexandrei Macesanu, declaratii-bomba: Nu ne-au spus clar ca fata este moarta!

Joi, familia Alexandrei Macesanu a ajuns la DIICOT, dupa ce procurorii au fost acasa la acestia si le-au inmanat acel raport al Institutului de Medicina Legala in care scrie ca din sapte dinti a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )