Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parintii Alexandrei Macesanu au refuzat sa predea cartea de identitate a fetei. Ce le-au cerut anchetatorilor

Adevărul Adevărul,
Parintii Alexandrei Macesanu au refuzat sa predea cartea de identitate a fetei. Ce le-au cerut anchetatorilor

DIICOT a emis, marti-seara, 3 septembrie 2019, un comunicat de presa, clarificand un episod petrecut cu o zi inainte, la domiciliul parintilor Alexandrei Macesanu, fata din Dobrosloveni pe care Gheorghe Dinca spune a ucis-o si a ars-o intr-un incinerator artizanal. continuă pe Adevărul

Parintii Alexandrei Macesanu, citati la DIICOT dupa ce au refuzat predarea cartii de identitate a fetei

Parintii Alexandrei Macesanu au refuzat predarea cartii de identitate a fetei catre ofiterii de politie judiciara din cadrul BCCO Craiova, motivand ca solicita sa consulte continutul raportului de expertiza genetica prin care se arata cu o probabilitate de 99,93% ca victima arsa in butoi e fiica lor, relateaza Mediafax.

Parintii Alexandrei Macesanu, citati la DIICOT. Familia adolescentei a refuzat sa predea buletinul acesteia

Familia Alexandrei Macesanu a refuzat sa predea cartea de identitate a acesteia, motivand ca solicita sa consulte continutul concluziilor raportului de expertiza genetica privind oasele gasite in cenusa din.

DIICOT: Familia Alexandrei Macesanu a refuzat sa predea cartea de identitate a acesteia. Care este motivul

Familia Alexandrei Macesanu a refuzat da predea cartea de identitate a adolescentei ofiterilor de politie judiciara, solicitand sa consulte concluziile raportului de expertiza genetica privind oasele gasite i.

inregistrare bomba in cazul Caracal. Mama Alexandrei Macesanu, sunata de un martor: ce i-a spus femeii AUDIO

Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei in varsta de 15 de ani din Caracal, face publica o inregistrare uluitoare. Mama Alexandrei Macesanu a fost sunata de o femeie, care i-a dat femeii mai multe detalii legate de ceea ce se intampla in Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe pagina sa de Facebook o inregistrare .

Cum poate fi declarat decesul Alexandrei Macesanu. Mai exista dubii din punct de vedere stiintific?

Fostul sef al Institutului National de Medicina Legala, Vladimir Belis, a explicat luni, la Subiectiv, ce urmeaza in cazul Alexandrei Macesanu dupa ce ADN-ul sau a fost gasit in butoiul lui FGheorghe.

ADN-ul Alexandrei Macesanu, in oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca

ADN-ul Alexandrei Macesanu gasitin oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca. Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici a transmis DIICOT Structura Centrala raportul de expertiza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )