Libnet.ro
UNICEF

16:01

DIICOT reface ancheta in dosarul Gaze ieftine, in care sunt implicati Ioan Niculae si Adriean Videanu

România Liberă România Liberă,
DIICOT reface ancheta in dosarul Gaze ieftine, in care sunt implicati Ioan Niculae si Adriean Videanu

Procurorii DIICOT refac ancheta in dosarul Gaze ieftine, in care sunt implicati, printre altii, omul de afaceri Ioan Niculae si fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu. continuă pe România Liberă

Ancheta in dosarul Gaze ieftine, reluata

Procurorii DIICOT refac ancheta in dosarul Gaze ieftine in care sunt cercetati omul de afaceri Ioan Niculae, fostul ministru Adriean Videanu si mai multi directori din cadrul Societatii Nationale Romgaz. Asta se intampla dupa mai bine de patru ani de la deschiderea acestui dosar in care prejudiciul stabilit initial a fost unul urias: 120 de milioane de euro.

Ancheta in dosarul Gaze ieftine, reluata

Procurorii DIICOT refac ancheta in dosarul Gaze ieftine in care sunt cercetati omul de afaceri Ioan Niculae, fostul ministru, Adriean Videanu, si mai multi directori din cadrul Societatii Nationale Romgaz.

Lovitura dura pentru Adriean Videanu si Ioan Niculae. DIICOT reface ancheta in dosarul Romgaz - Interagro

DIICOT a decis ca procurorii sa refaca ancheta in dosarul Romgaz, in care sunt cercetati omul de afaceri Ioan Niculae si fostul ministru al Economiei Adriean Videanu. Dupa mai bine de patru ani de.

DIICOT a decis sa refaca ancheta in Dosarul Romgaz, in care erau cercetati Ioan Niculae si Adriean Videanu

DIICOT a decis ca procurorii sa refaca ancheta in dosarul Romgaz, in care sunt cercetati omul de afaceri Ioan Niculae si fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, transmite Agerpres.

RIUF 2016. Care sunt cele mai cautate specializari si ce facultati vor sa urmeze viitorii studenti

Business si Economie, cele mai cautate domeniu de studiu ale tinerilor care vor sa faca o facultate. Universitatile din Marea Britanie raman in topul preferintelor viitorilor studenti datorita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2172 seconds )