Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dimineata zilei de vineri a fost cea mai rece din aceasta vara: zero grade la Miercurea Ciuc

Adevărul Adevărul,
Dimineata zilei de vineri a fost cea mai rece din aceasta vara: zero grade la Miercurea Ciuc

Vineri am avut parte de cea mai rece dimineata din aceasta vara. in judetul Harghita, mercurul din termometre a coborat pana la limita inghetului, inregistrandu-se o minima de 0,1 grade Celsius. continuă pe Adevărul

Zero grade Celsius, vineri dimineata la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara

Temperaturile au coborat deja pana la limita inghetului in judetul Harghita, acolo unde a fost inregistrata vineri dimineata o minima de 0,1 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara.

La munte s-a instalat vremea rece. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon

La munte s-a instalat vremea rece. Desi calendaristic suntem in luna august, la Varful Omu s-au inregistrat 0 grade celsius, cea mai scazuta temperatura din acest sezon. Vantul a suflat cu putere pe creste, iar.

Record: Cea mai lunga ghirlanda florala din lume a fost creata la New York

Ashrita Furman a stabilit un nou record mondial Guinness dupa ce a creat miercuri, la New York, cea mai lunga ghirlanda de flori din lume, neintrerupta, care are o lungime totala de 7,3 kilometri si o greutate de aproximativ 1. 700 de kilograme, informeaza Mediafax.

Plange cu un ochi, rade cu altul! In plin scandal de divort, Mariah Carey a fost desemnata cea mai longeviva artista din lume!

Mariajul ei cu Nick Cannon pare sa fie pe butuci, dar Mariah Carey are cel putin un motiv de fericire. Revista TIME a desemnat-o drept cea mai longeviva diva pop din 1960 si pana in prezent. Jurnalistii de la celebra publicatie au ajuns la concluzia ca Mariah Carey se poate mandri cu cea mai lunga si mai de succes cariera dintre toti marii artisti.

Tomatina 2014, cea mai mare bataie cu rosii de pe planeta: 22.000 de oameni s-au batut cu 125 de tone de tomate (VIDEO)

Mii de turisti au participat miercuri, alaturi de locuitorii din orasul spaniol Bunol, la cea mai mare bataie cu tomate de pe planeta, cunoscuta sub denumirea de Tomatina. Strazile din oras au fost complet.

Clujul are cea mai mare sala polivalenta din Romania

Lucrarile de constructie la cea mai mare Sala Polivalenta din Romania, cea din Cluj-Napoca, au fost finalizate si mai urmeaza doar executarea finisajelor.

Amazon cumpara Twitch, cea mai populara platforma de streaming pentru jocurile video

Tranzactia dintre Amazon si Twitch se va face pentru 970 de milioane de dolari, anunta Techcrunch. Cea mai populara platforma de streaming pentru jocurile video a fost legata in trecut si de Google, insa.

Cea mai blanoasa oaie din lume. Uite cum arata animalul care nu s-a lasat tuns timp de sase ani

Doi fermieri din Tasmania, Australia, sustin ca au gasit cea mai blanoasa ovina din lume, scrie The Independent. Berbecul, pe nume Shaun, dupa personajul animat din Wallace si Gromit, are sase ani si nu a fost.

Cea mai mare placinta cu mere va fi facuta la complexul Vatra, pentru diaspora moldoveneasca

Cea mai mare placinta cu mere se va coace sambata, 30 august, la Festivalul Diasporei, organizat la complexul etno-cultural Vatra, cu incepere de la ora 12. Programul prevede intreceri sportive, un targ al obiectelor de artizanat si un atelier de preparare a bucatelor de catre reprezentantii diasporei Bucatar fara hotar, transmite IPN.

Dinamo are cea mai buna academie de fotbal

Federatia Romana de Fotbal a desemnat Centrul de copii si junior al lui DInamo cea mai buna academie de fotbal. Centrul va participa la un turneu organizat de FIFA si UEFA la Budapesta, la mijlocul lunii septembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )