Libnet.ro
UNICEF

23:16

Timisoara: Romii au facut din nou parada cu masinile de lux, la o nunta. Ei si-au parcat bolizii in curtea R.A.R. (VIDEO)

B1 B1,
Timisoara: Romii au facut din nou parada cu masinile de lux, la o nunta. Ei si-au parcat bolizii in curtea R.A.R. (VIDEO)

Romii din Timisoara au facut din nou parada bolizilor de lux. Acestia au petrecut la nunta unui mire putred de bogat,inforemaza B1 TV. Bolizii de sute de mii de euro au facut coada pe strazile care margineau. continuă pe B1

Cristi Minculescu si Iris, din nou impreuna

Cristi Minculescu si trupa Iris s-au reunit si se pregatesc pentru un turneu national, Din nou impreuna, care va ajunge 13 orase din Romania si la Chisinau, in Republica Moldova, in perioada 18 septembrie.

Printul Charles lauda din nou frumusetile Romaniei in presa din Marea Britanie. Ce lectii a primit de la taranii din Transilvania

Intr-o editie speciala BBC Radio 4, inregistrata in Romania, Printul Charles a vorbit din nou despre dragostea pe care o poarta Transilvaniei, unde are doua proprietati, dar si o fundatie care urmareste conservarea peisajelor istorice si metodele traditionale de agricultura precum datul cu coasa.

Dorel de Giurgiu loveste din nou. Vezi cum s-a facut asfaltarea unei strazi

Dupa ce la Giurgiu a fost demolat din greseala un alt bloc, orasul a avut parte de o noua isprava din partea lui Dorel. Asfaltarea unei strazi s-a facut de mantuiala, fiind acoperite si gurile de canalizare.

Erste, deschisa la achizitii din nou. Va cumpara BCR o banca greceasca?

Pentru austriecii de la Erste Group, subsidiara lor din Romania, BCR, a reprezentat pana de curand copilul problema la nivel de grup, iar cauza principala au fost provizioanele masive constituite pentru creditele neperformante, ceea ce.

Dorel loveste din nou: Un bloc din Giurgiu a fost demolat din greseala

In primavara acestui an, Primaria municipiului Giurgiu a inceput evacuarea locatarilor dintr-un bloc din municipiu care a functionat ca si camin de familisti pentru ca nu mai prezenta siguranta in.

Dorel loveste din nou: Un bloc din Giurgiu a fost demolat din greseala (VIDEO)

In primavara acestui an, Primaria municipiului Giurgiu a inceput evacuarea locatarilor dintr-un bloc din municipiu care a functionat ca si camin de familisti pentru ca nu mai prezenta siguranta in exploatare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )