Libnet.ro
UNICEF

10:30

UE va fi din nou cu ochii pe noi. Basescu: Modificarile la Codul Penal darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UE va fi din nou cu ochii pe noi. Basescu: Modificarile la Codul Penal darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca modificarile la Codul Penal adoptate de Camera Deputatilor sunt dramatice si darama zece ani de munca si activitate a institutiilor anticoruptie precum DNA sau ANI. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Modificarile la Codul Penal darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca modificarile la Codul penal adoptate de Camera Deputatilor sunt dramatice si darama zece ani de munca si activitate a institutiilor anticoruptie precum DNA sau ANI.

Basescu: Modificarile la Codul penal, dramatice. Darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca modificarile la Codul penal adoptate de Camera Deputatilor sunt dramatice si darama zece ani de munca si activitate a institutiilor anticoruptie precum DNA sau ANI.

Traian Basescu respinge legea prin care politicienii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal. Sunt 10 ani de mers inapoi

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal, insa seful statului, Traian Basescu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa.

Basescu trimite inapoi la Parlament modificarile la Codul Penal. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la Palatul Cotroceni, ca va trimite inapoi la Parlament modificarile facute azi de alesi la Codul Penal. Totodata, seful statului a spus ca Parlamentul a compromis Romania si ca alesii lucreaza in folosul lor, nu al romanilor. Citeste principalele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, in format LIVE TEXT: Majoritatea parlamentara, USL, continua lovitura de stat inceputa in vara si acum o face cu alte metode, sub sceptrul .

PDL vrea sa conteste la CCR modificarile la Codul Penal.

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, transmite Hotnews, citand surse parlamentare. Citeste si: Ziua cea mai neagra a luptei anticoruptie Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care se introduce o superimunitate pentru parlamentari si prin care sunt scosi de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Citeste si: Culisele unor proiecte de lege scandaloase In acelasi timp, .

LIBER LA FURAT: Presedintele si parlamentarii sunt scosi ca functionari publici din Codul Penal

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal, scrie Mediafax .

Basescu: Modificarile din Codul penal sunt dramatice si darama 10 ani de de munca a institutiilor anticoruptie

Modificarile din Codul penal sunt dramatice si darama 10 ani de de munca a institutiilor anticoruptie, a afirmat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei declaratii de presa sustinuta marti la Palatul.

LIVE TEXT. Basescu trimite inapoi la Parlament modificarile la Codul Penal. ...

Majoritatea parlamentara, USL, continua lovitura de stat inceputa in vara si acum o face cu alte metode, sub sceptrul democratiei. Spre exemplu, delaratiile ministrului Sanatatii, cand a izbucnit scandalul legat de spitalul din Ploiestii. Spunea: n-am ce sa fac, sunt sub autoritatea localilor, iar ministrul mintea cu nerusinare. Abia acum a inceput sa-si puna in miscare directiile de control. Daca dl Nicolaescu declansa controalele de acum un an, se evitau multe situatii grele din spitale. Nu .

PDL va contesta la CC modificarile aduse de deputati la Codul Penal

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, potrivit unor surse parlamentare citate de Hotnews. Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care.

Basescu, despre scoaterea parlamentarilor de sub incidenta Codului Penal: Politicienii se ridica din nou asupra legii

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti, despre amendamentele aduse la Codul Penal potrivit carora parlamentarii ies de sub incidenta acestuia pe fapte de coruptie. Ziua de azi este o alta proba ca.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )