Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu respinge legea prin care politicienii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal. Sunt 10 ani de mers inapoi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu respinge legea prin care politicienii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal. Sunt 10 ani de mers inapoi

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal, insa seful statului, Traian Basescu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Wall-Street Ro

Vezi integral conferinta de presa in care Traian Basescu a anuntat respingerea legii super-imunitatii parlamentarilor (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca va retrimite Parlamentului legea prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici, el mentionand ca nu putem.

Traian Basescu a anuntat respingerea legii prin care presedintele si parlamentarii nu mai sunt functionari publici. Emisiune completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca va retrimite Parlamentului legea prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici, el mentionand ca nu putem.

Traian Basescu: Nu cred ca legea Descentralizarii trece de Curtea Constitutionala. Daca trece, o retrimit Parlamentului

Presedintele Traian Basescu a criticat din nou, marti seara, proiectul legii descentralizarii initiat de vicepremierul Liviu Dragnea, afirmand ca este vorba despre o subrezire a statului, si a afirmat ca, in opinia sa, nu va trece de Curtea Constitutionala.

VIDEO Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Voi respinge legea

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va respinge legea trecuta marti de Parlament prin care se modifica Codul Penal astfel incat parlamentarii, presedintele si profesiile liberale sa fie scoase din randul functionarilor publici. Potrivit sefului statului, modificarile la Codul Penal sunt dramatice si darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie, fie ca vorbim de Agentia Nationala Anticoruptie sau de Directia Nationala Anticoruptie. Basescu a calificat votul din Parlament prin care s-a modificat Codul Penal drept o greseala fundamentala care a compromis Romania. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului. Basescu: E rau cu statul de drept, o luam inapoi.

Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Voi respinge legea

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va respinge legea trecuta marti de Parlament prin care se modifica Codul Penal astfel incat parlamentarii, presedintele si profesiile liberale sa fie scoase din randul functionarilor publici. Potrivit sefului statului, modificarile la Codul Penal sunt dramatice si darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie, fie ca vorbim de Agentia Nationala Anticoruptie sau de Directia Nationala Anticoruptie. Basescu a calificat votul din Parlament prin care s-a modificat Codul Penal drept o greseala fundamentala care a compromis Romania. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului.

LIVE TEXT Traian Basescu: USL continua lovitura de stat inceputa in vara si esuata/ Modificarile la Codul Penal darama zece ani de munca a institutiilor anticoruptie. Azi Parlamentul a compromis Romania. Voi respinge modificarile

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa marti, de la ora 18:30, informeaza Administratia Prezidentiala. Basescu: Se mai intampla o traznaie, un nou aliniat prin care se prevede ca suspendarea cursului prescriptiei produce efecte fata de toti participantii la infractiune, chiar daca actul priveste doar un faptuitor. Daca un membru al Parlamentului nu primeste aprobare de ridicare a imunitatii, nimeni din grupul infractional nu mai poate fi anchetat. ] Pare o prevedere cu dedicatieHotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care desfiinteaza Comitetul National de Initiativa

Presedintele Traian Basescu a retrimis luni Parlamentului, spre reexaminare, legea de aprobare a ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 58/2013 prin care s-au luat o serie de masuri cu privire la camerele agricole.

Traian Basescu, despre comisia Calarasi: E foarte bine, poate invata si politicienii sa nu fure terenuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca este foarte bine ca luni isi incepe activitatea comisia parlamentara privind terenul achizitionat de Ioana Basescu, pentru ca este un prilej ca politicienii sa invete sa fie cinstiti si sa nu fure terenuri agricole de la ADS, transmite Mediafax. Cel mai bine e sa nu furi statul, sa cumperi de la privati, cu credit, a adaugat seful statului.

Presedintele Traian Basescu cere Camerei Deputatilor sa respinga Legea amnistierii: Are efecte catastrofale pentru MCV

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor.

Traian Basescu roaga Parlamentul sa respinga Legea amnistiei - decredibilizeaza lupta anti-coruptie, efecte catastrofale la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu a rugat marti Camera Deputatilor sa respinga legea aministiei, care va decredibiliza eforturile de lupta impotriva coruptiei si va afecta increderea in justitie avand, in acelasi timp, efecte catastrofale pentru urmatorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )