Libnet.ro
UNICEF

22:30

Din pacate, RENUNTA la cantat... SMILEY a facut anuntul SOC (VIDEO)

B1 B1,
Din pacate, RENUNTA la cantat... SMILEY a facut anuntul SOC (VIDEO)

Smiley a luat o pauza de la proiectele sale muzicale si s-a dedicat meditatiei intr-o atmosfera tropicala. Astfel, artistul isi incarca bateriile pentru show-urile sale spectaculoase. intreaga scena a. continuă pe B1

Din pacate, RENUNTA la cantat... SMILEY a facut anuntul trist: Ce se va intampla cu proiectele sale... (VIDEO)

Smiley a luat o pauza de la proiectele sale muzicale si s-a dedicat meditatiei intr-o atmosfera tropicala. Astfel, artistul isi incarca bateriile pentru show-urile sale spectaculoase. intreaga scena a.

Stefan Banica jr a facut anuntul soc: Reactia Mihaelei Radulescu...

La doar cateva ore dupa ce Stefan Banica Jr. a anuntat ca va fi din nou tata, Mihaela Radulescu a reactionat pe o retea sociala, relateaza cancan. ro. Fosta sotie a cantaretului n-a facut nicio referire.

Doliu in lumea artistica din Romania! Gheorghe Gheorghiu a facut anuntul

Aurel Gherghel a murit la varsta de 79 de ani. Barbatul a fost un organizator de evenimente foarte important din anii 1970-1980, iar foarte mari artisti folk, rock, jazz au o legatura puternica cu el. Anuntul.

Din pacate totul e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, in conditiile.

SOC in SHOWBIZ! Smiley are mari probleme de SANATATE! Din pacate, artistul A CONFIRMAT informatia!

Smiley se confrunta cu probleme de sanatate! indragitul artist a declarat, la Pro FM, ca abia asteapta sa ia vacanta, daranul acesta nu va merge la schi din cauza acestor probleme. Smiley se.

A MURIT! CABRAL a facut anuntul in LACRIMI! DOLIU la PRO TV!

Cabral Ibacka a anuntat pe blogul lui o veste extrem de trista! Din pacate, o persoana draga lui a murit in urma cu cateva zile. Redam mai jos mesajul publicat de Cabral, pe blog. Da, Horia.

A MURIT! CUTREMUR la PRO TV. Vestea TRISTA a zilei! CABRAL a facut ANUNTUL TRIST: Nu te vom uita!

Din pacate, Cabral e in doliu! Celebrul prezentatora publicat un mesaj emotionant pe blogul personal, prin care a anuntat cao persoana foarte apropiata s-a stins in urma cu putin timp. Da,.

Daniela Crudu a facut anuntul despre sarcina!

Daniela Crudu a facut anuntul despre sarcina! Mai multe detalii pespynews. ro .

Anuntul soc de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Constructorii europeni de automobile au reusit sa-si omologheze doar 63% din modelele pe care le produc, anunta profit. ro. Publicatia mai scrie ca procesul se desfasoara anevoios in continuare, iar acest.

Muzica populara, in mare doliu! A MURIT indragitul interpret IUBIT de toti ROMANII! Din pacate, a facut INFARCT ...

Nu se mai termina vestile tragice din muzica populara! Folclorul romanesc trece prin noi clipe grele, dupa ce cantaretul Daniel Siminic s-a alaturat artistilor care au ajuns la cele sfinte. Vestea tragica a fo.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )