Libnet.ro
UNICEF

06:45

Directorii firmelor din Romania se asteapta, pana in februarie, la o scadere a afacerilor in comert si in constructii

Adevărul Adevărul,
Directorii firmelor din Romania se asteapta, pana in februarie, la o scadere a afacerilor in comert si in constructii

Reprezentantii firmelor din Romania estimeaza o scadere medie a activitatii in sectorul comertului si un declin semnificativ in cel al constructiilor, in perioada decembrie-februarie. Aceste scaderi atrag o reducere a numarului de angajati din cele doua domenii. Pe de alta parte, activitatea si numarul salariatilor din industrie si servicii isi mentin valorile, potrivit Institutului National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

INS: Managerii din Romania estimeaza un declin al afacerilor din comert si constructii pana in februarie

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o scadere moderata a activitatii in comert si la un declin abrupt in constructii in perioada decembrie-februarie, precum si la o scadere a numarului de salariati in cele doua sectoare, in timp ce.

Cutremurul din Romania a fost resimtit si la Chisinau (VIDEO)

Cutremurul din Romania cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter, care a inspaimantat o mare parte dintre locuitori in noaptea de marti spre miercuri, la ora 1. 20, a fost resimtit si la Ch.

Cum reactioneaza internautii din Romania si Republica Moldova pe Facebook, dupa cutremurul de miercuri noapte: Conform purtatorului de cuvant al presedintelui Igor Dodon, cutremurele care vin din Romania sunt o forma de romanizare fortata |FOTO + VIDEO

Utremurul de 5,2 grade pe Richter, din noaptea de marti spre miercuri, a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare, la scurt timp dupa producere. Seismul s-a resimtit si in Republica Moldova.

Institutiile guvernamentale din Romania sunt vulnerabile la atacurile spionilor cibernetici

Spionajul cibernetic este un fenomen care va capata amploare anul viitor, iar Romania prezinta un risc mediu din acest punct de vedere, in conditiile in care dispune de specialisti foarte buni, dar de bugete mici, iar vulnerabilitatile sunt prezente mai ales in zona institutiilor guvernamentale, din cauza sistemelor informatice invechite, a declarat ieri Stefan Tanase, senior security researcher in cadrul producatorului rus de solutii de securitate cibernetica Kaspersky Lab.

Kaspersky: Institutiile guvernamentale din Romania sunt vulnerabile la atacuri cibernetice, din cauza sistemelor IT invechite

Fenomenul spionajului cibernetic va capata amploare anul viitor, iar Romania prezinta un risc mediu din acest punct de vedere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )