Libnet.ro
UNICEF

19:00

Directorul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor: Anul trecut, in Romania au fost eutanasiati 1.000 de caini

România Liberă România Liberă,
Directorul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor: Anul trecut, in Romania au fost eutanasiati 1.000 de caini

Aproximativ 4. 000 de caini au fost capturati, in 2016, pe domeniul public, iar 1. 000 au fost eutanasiati. Alti 2. 000 si-au gasit, totusi, stapani, a declarat, vineri, directorul General al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, Cristian Bogdan Treeroiu. continuă pe România Liberă

Romanii au inmatriculat in tara aproape 300.000 de masini second-hand din import anul trecut. Piata masinilor noi a ccrescut cu 17%, pana spre 95.000 unitati

Anul trecut piata amsinil;or second-hand din import a avansat cu 18,6%, pana la 297. 000 unitati, in timp ce piata masinilor noi a urcat cu un procent putin mai mic si s-a apropiat de 95. 000 unitati. La masini noi Dacia conduce detasat, in timp ce la second-hand Volkswagen este lider, cu peste 84. 000 de masini aduse anul trecut in tara.

Una din patru masini inmatriculate anul trecut in Romania a fost produsa de Volkswagen

Volkswagen ramane marca auto favorita a romanilor, cu 93. 156 unitati inmatriculate anul trecut, adica 23,8% din total, depasind de peste trei ori marca nationala Dacia, potrivit datelor publicate de Directia Regim Permise Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Am stat pe canapea si am plans! Sorana Carstea a povestit cel mai dificil episod petrecut anul trecut in cariera ei

Sorana Cirstea se afla acum pe locul 78 in clasamentul WTA, dupa ce anul trecut ajunsese la un moment dat in afara primelor 200 de jucatoare ale lumii.

Am stat pe canapea si am plans! Sorana Cirstea a povestit cel mai dificil episod petrecut anul trecut in cariera ei

Sorana Cirstea se afla acum pe locul 78 in clasamentul WTA, dupa ce anul trecut ajunsese la un moment dat in afara primelor 200 de jucatoare ale lumii.

Vasluienii de la Vascar si-au majorat afacerile cu 12% anul trecut

Vascar, unul dintre cei mai importanti producatori locali de preparate de carne si conserve, a inregistrat anul trecut un avans al afacerilor de 12%, pana la 68 mil. lei, anunta compania.

Populatia tarii noastre, spor negativ de 5.737 de persoane in noiembrie anul trecut

Tara noastra a inregistrat in luna noiembrie anul trecut un spor negativ in privinta miscarii naturale a populatiei de 5. 737 de persoane, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS).

Top 10 masini reincarcabile la priza (plug-in) preferate de romani anul trecut

Romania nu are o retea de statii de incarcare pentru masinile electrice, cu toate acestea romanii au cumparat in ultimul an de doua ori mai multe masini reincarcabile la priza plug-in). Aceste masini sunt fie 100% electrice fie hibride cu motorizari.

in noiembrie 2016, comenzile noi din industria prelucratoare au crescut cu 7,9% fata anul trecut

Comenzile noi din industria prelucratoare de pe piata interna si cea externa, in termeni nominali, au scazut cu 1,9% in noiembrie 2016 fata de luna precedenta, iar fata de luna corespunzatoare din anul precedent au crescut cu 7,9%, potrivit unui comunicat emis de Institutul national de Statistica INS).

NATALITATEA A CRESCUT PUTERNIC iN ROMANIA. Si numarul divorturilor a scazut anul trecut

Natalitatea a crescut simtitor in anul 2016, anunta Institutul National de Statistica INS). De asemenea, numarul deceselor a scazut, arata datele publicate, potrivit news. ro. Cumulat pe primele 11 luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )