Libnet.ro
UNICEF

23:45

Una din patru masini inmatriculate anul trecut in Romania a fost produsa de Volkswagen

Adevărul Adevărul,
Una din patru masini inmatriculate anul trecut in Romania a fost produsa de Volkswagen

Volkswagen ramane marca auto favorita a romanilor, cu 93. 156 unitati inmatriculate anul trecut, adica 23,8% din total, depasind de peste trei ori marca nationala Dacia, potrivit datelor publicate de Directia Regim Permise Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). continuă pe Adevărul

Top 10 masini reincarcabile la priza (plug-in) preferate de romani anul trecut

Romania nu are o retea de statii de incarcare pentru masinile electrice, cu toate acestea romanii au cumparat in ultimul an de doua ori mai multe masini reincarcabile la priza plug-in). Aceste masini sunt fie 100% electrice fie hibride cu motorizari.

Am stat pe canapea si am plans! Sorana Carstea a povestit cel mai dificil episod petrecut anul trecut in cariera ei

Sorana Cirstea se afla acum pe locul 78 in clasamentul WTA, dupa ce anul trecut ajunsese la un moment dat in afara primelor 200 de jucatoare ale lumii.

Am stat pe canapea si am plans! Sorana Cirstea a povestit cel mai dificil episod petrecut anul trecut in cariera ei

Sorana Cirstea se afla acum pe locul 78 in clasamentul WTA, dupa ce anul trecut ajunsese la un moment dat in afara primelor 200 de jucatoare ale lumii.

Vasluienii de la Vascar si-au majorat afacerile cu 12% anul trecut

Vascar, unul dintre cei mai importanti producatori locali de preparate de carne si conserve, a inregistrat anul trecut un avans al afacerilor de 12%, pana la 68 mil. lei, anunta compania.

Populatia tarii noastre, spor negativ de 5.737 de persoane in noiembrie anul trecut

Tara noastra a inregistrat in luna noiembrie anul trecut un spor negativ in privinta miscarii naturale a populatiei de 5. 737 de persoane, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS).

Masini inmatriculate in Romania, BLOCATE in Bulgaria din cauza VISCOLULUI. MAE: Vehiculele sunt ESCORTATE pana la granita

Mai multe vehicule cu numere de Romania au ramas blocate in nord-estul Bulgariei din cauza viscolului. Autoritatile de la Sofia au transmis ca un echipaj de politie si un utilaj de deszapezire le vor.

NATALITATEA A CRESCUT PUTERNIC iN ROMANIA. Si numarul divorturilor a scazut anul trecut

Natalitatea a crescut simtitor in anul 2016, anunta Institutul National de Statistica INS). De asemenea, numarul deceselor a scazut, arata datele publicate, potrivit news. ro. Cumulat pe primele 11 luni.

Business report:Trei orase din Romania vor avea sosele noi de centura; Peste 200 de firme sanctionate si 261 de straini depistati cu munca nedeclarata anul trecut; Mugur Isarescu, despre posibilitatea depasirii deficitului bugetar de 3% din PIB

Prima tara care introduce radioul digital. Norvegia este pregatita sa devina prima tara din lume care, saptamana viitoare, va face trecerea de la. Lista autostrazilor care se opresc inainte sa inceapa din cauza contestatiilor, amanarilor sau suspendarilor de licitatii. Valul de licitatii lansate de.

Patru masini avariate de un pitestean baut si fara permis. Masina cu care a facut prapad era furata

Politistii din cadrul Biroului Rutier Pitesti au identificat, duminica, un tanar de de 20 de ani, din Pitesti, pe care il acuza ca a furat un autoturism neinmatriculat si l-a condus pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Ghinea, despre ancheta parlamentara pe buget: O mascarada, nu am de gand sa particip/ Dragnea vrea sa afle cati bani nu au furat tehnocratii, ca sa stie ce a pierdut anul trecut

Deputatul USR Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, a anuntat ca nu va participa la audierile de la comisiile de buget-finante din parlament pe tema bugetului pe 2016 din cadrul anchetei solicitate de Liviu Dragnea, ancheta despre care spune ca este o mascarada. Potrivit fostului ministru, dondurile europene se platesc beneficiarilor si se ramburseaza ulterior si nu reprezinta cauza deficitului si ancheta parlamentara ar trebui sa priveasca ultimele 10 bugete ca sa vada ca e aceeasi poveste.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )