Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul economic al CJ Braila, pus sub control judiciar de DNA in dosarul lui Bunea Stancu

B1 B1,
Directorul economic al CJ Braila, pus sub control judiciar de DNA in dosarul lui Bunea Stancu

Procurorii DNA Galati au decis punerea sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile a Alinei Daniela Rusu, director economic al Consiliului Judetean Braila. Alina Rusu este acuzata de abuz in serviciu in. continuă pe B1

DNA: Director CJ Braila, pus sub control judiciar in dosarul lui Bunea Stancu

Procurorii DNA au dispus impunerea controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de Alina Daniela Rusu, director economic al Consiliului Judetean Braila, la data faptelor, pentru abuz in serviciu, in dosarul lui Bunea Stancu privind acordarea de fonduri catre SC Club Fotbal Braila SA Braila si Asociatia Handbal Club Dunarea Braila.

Directoarea CJ Braila, cercetata sub control judiciar

Directorul economic al Consiliului Judetean Braila, Alina Daniela Rusu, suspectata de abuz in serviciu, va fi cercetata, in continuare, sub control judiciar, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Directorul economic al CJ Braila, cercetat sub control judiciar intr-un dosar de coruptie, alaturi de fostul baron local Gheorghe Bunea Stancu

Alina Daniela Rusu, director economic in cadrul Consiliului Judetean Braila, este cercetata sub control judiciar in dosarul Sportul, acelasi dosar in care a fost pus sub urmarire penala Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al institutiei. Stancu se afla in prezent in inchisoare, dupa ce a fost condamnat la 3 ani de detentie intr-un alt dosar de coruptie, Mita la PSD.

Fiica primarului suspendat al Pitestiului, Tudor Pendiuc, a primit aprobarea instantei sa merga la Festivalul de la Cannes.Emanuela Pendiuc este cercetata sub control judiciar

Fiica primarului suspendat al Pitestiului, Tudor Pendiuc, Emanuela-Elena Pendiuc, judecata sub control judiciar, poate parasi Romania pentru a merge la Festivalul de la Cannes, a stabilit, luni, Curtea de Apel Bucuresti.

CAB: Ema Pendiuc, cercetata sub control judiciar, poate parasi tara. Unde merge fiica lui Tudor Pendiuc

Fiica primarului suspendat al Pitestiului, Tudor Pendiuc, Emanuela-Elena Pendiuc, judecata sub control judiciar pentru fapte de coruptie, poate parasi Romania pentru a merge la Festivalul de la Cannes, a stabilit, luni, Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Mediafax.

Nicusor Constantinescu trece din arest la domiciliu sub control judiciar

Valentina Boboc, judecator al Curtii de Apel Constanta, a mentinut decizia judecatoarei Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanta, care i-a inlocuit lui Nicusor Constantinescu arestul la domiciliu cu controlul judiciar, in dosarul Centrului Militar Zonal, transmit surse din presa.

Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti. Procurorii instituie sechestru pe o parte din averea deputatului

Deputatul Sebastian Ghita, aflat sub control judiciar in dosarul lui Iulian Hertanu, pentru favorizare de grup infractional, a venit, marti dimineata, la DNA Ploiesti, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )