Libnet.ro
UNICEF

10:15

Discurs de SENZATIE, la Congresul PNL. Femeia a fost data afara din sala

Antena3 Antena3,
Discurs de SENZATIE, la Congresul PNL. Femeia a fost data afara din sala

Cea mai proaspata simpatizanta de la PNL, care a avut un discurs unic si usor ambiguu la congresul formatiunii, nu a putut fi intrerupta decat de presedintele de onoare al partidului, Mircea Ionescu. continuă pe Antena3

FOTO Congresul PNL: Klaus Iohannis, un presedinte de partid ignorat de sala, votat de urne: Efectul de sinergie, PNL a setat directiile. Crin Antonescu, cu sfiala, back in business pentru Cotroceni

Congresul PNL de sambata l-a readus pe Crin Antonescu in lupta pentru Cotroceni, concurand in interiorul partidului cu noul lider al liberalilor, Klaus Iohannis, pentru a fi desemnat candidatul dreptei la Presedintia Romaniei. Primarul Sibiului devine presedinte al PNL, cu acte in regula, dupa ce discursurile sale au smuls cu forcepsul aplauze de complezenta. Liberalii au aprobat si inceperea procesului de fuzionare cu PDL, Iohannis anuntand ca democrat-liberalii au si acceptat ca denumirea viitorului partid sa fie PNL. Anuntul lui Iohannis a starnit reactii dure din PDL. Fuziunea cu PDL si trecerea la grupul PPE din Parlamentul European i-au adus noi dusmani lui Iohannis in partid.

Congresul PNL: ce spun liderii dreptei. De la puterea nu cade din cer la daca insistam il facem pe Ponta presedinte

Congresul PNL de sambata a adus mesaje taioase, dar si motivatoare si autoironice din partea liderilor dreptei. Afla ce au avut de spus in fata liberalilor Mihai Razvan Ungureanu, Vasile Blaga sau Crin Antonescu. Congresul PNL este convocat pentru.

Congresul PNL a ales cei 31 de vicepresedinti ai partidului: Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, printre alesi

Congresul PNL a ales, sambata noaptea, noua conducere a partidului, dupa votarea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al PNL, fiind alesi cei 31 de vicepresedintii partidului, primii dintre acestia fiind Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Dan.

Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Cristian Busoi, Alina Gorghiu, printre cei 31 de vicepresedinti alesi de Congresul PNL

Congresul PNL a ales, sambata noaptea, noua conducere a partidului, dupa votarea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al PNL, fiind alesi cei 31 de vicepresedintii partidului, primii dintre acestia.

Congresul PNL a adoptat noul Statut al partidului, care ELIMINA afilierea la ALDE

Congresul PNL a adoptat, vineri, noul Statut al partidului, care elimina din actuala forma apartenenta la ALDE sau la Internationala Liberala, instituie sistemul de alegeri uninominale pentru conducerea partidului.

incepe congresul PNL. Doi contracandidati la functia de presedinte si 57 pentru 31 vicepresedinti

Astazi incepe congresul PNL. Liberalii isi adopta astazi noul statut, iar maine isi vor alege presedintele, dar si cei 31 de vicepresedinti. Noua conducere a PNL va fi aleasa, conform noului Statut, prin.

Antonescu, la Congresul PNL: infiintarea USL-ului a fost o decizie grea, o alianta greu de explicat, dar nu mai putin necesara

Fostul sef al PNL,Crin Antonescu, a facut un bilant al mandatului sau in fata Congresului, sambata, vorbind despre necesitatea la vremea actuala de a infiinta USL alaturi de PSD. A fost o decizie.

Congresul PNL adopta astazi noua forma a statutului partidului

Congresul extraordinar al PNL se reuneste astazi pentru a aproba modificarile la statutul partidului, iar sambata se va reuni Congresul ordinar pentru alegerea noii conducerii, pentru functia de presedinte fiind sustinut de cea mai mare parte a organizatiilor Klaus Iohannis.

Ponta, mesaj pe Facebook pentru Congresul PNL: Multumesc votantilor PNL pentru constructia USL

Victor Ponta a postat, sambata, un mesaj pe contul sau de Facebook, in care ureaza succes Congresului PNL si le multumeste votantilor PNL pentru aportul la constructia USL, daramarea Guvernului Ungureanu si inlaturarea baronilor PDL.

Blaga, la Congresul PNL: Am crezut intotdeauna ca partenerul natural al PDL este PNL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, in fata Congresului National al PNL, ca liberalii sunt cel mai natural partener pentru partidul pe care il conduce si ca PDL este pregatit sa faca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )