Libnet.ro
UNICEF

06:00

Blaga, la Congresul PNL: Am crezut intotdeauna ca partenerul natural al PDL este PNL

B1 B1,
Blaga, la Congresul PNL: Am crezut intotdeauna ca partenerul natural al PDL este PNL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, in fata Congresului National al PNL, ca liberalii sunt cel mai natural partener pentru partidul pe care il conduce si ca PDL este pregatit sa faca. continuă pe B1

Congresul PNL: ce spun liderii dreptei. De la puterea nu cade din cer la daca insistam il facem pe Ponta presedinte

Congresul PNL de sambata a adus mesaje taioase, dar si motivatoare si autoironice din partea liderilor dreptei. Afla ce au avut de spus in fata liberalilor Mihai Razvan Ungureanu, Vasile Blaga sau Crin Antonescu. Congresul PNL este convocat pentru.

Congresul PNL a adoptat noul Statut al partidului, care ELIMINA afilierea la ALDE

Congresul PNL a adoptat, vineri, noul Statut al partidului, care elimina din actuala forma apartenenta la ALDE sau la Internationala Liberala, instituie sistemul de alegeri uninominale pentru conducerea partidului.

incepe congresul PNL. Doi contracandidati la functia de presedinte si 57 pentru 31 vicepresedinti

Astazi incepe congresul PNL. Liberalii isi adopta astazi noul statut, iar maine isi vor alege presedintele, dar si cei 31 de vicepresedinti. Noua conducere a PNL va fi aleasa, conform noului Statut, prin.

Ponta, mesaj pe Facebook pentru Congresul PNL: Multumesc votantilor PNL pentru constructia USL

Victor Ponta a postat, sambata, un mesaj pe contul sau de Facebook, in care ureaza succes Congresului PNL si le multumeste votantilor PNL pentru aportul la constructia USL, daramarea Guvernului Ungureanu si inlaturarea baronilor PDL.

Congresul PNL:Duel Iohannis - Antonescu pentru nominalizarea la Cotroceni. Decizia, amanata pentru Delegatia Permanenta

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu are emotii pentru a castiga postul de presedinte, contracandidatul sau fiind senatorul Ioan Ghise. Pe ordinea de zi a Congresului se mai afla stabilirea candidatului PNL pentru functia de presedinte al Romaniei si adoptarea unor rezolutii privind fuziunea cu PDL si aderarea la PPE.

Congresul PNL adopta astazi noua forma a statutului partidului

Congresul extraordinar al PNL se reuneste astazi pentru a aproba modificarile la statutul partidului, iar sambata se va reuni Congresul ordinar pentru alegerea noii conducerii, pentru functia de presedinte fiind sustinut de cea mai mare parte a organizatiilor Klaus Iohannis.

Panorama. Sorin Rosca Stanescu, despre congresul PNL

Sorin Rosca Stanescu a vorbit, in emisiunea Panorama de la Antena 3, despre desfasurarea congresului PNL de astazi. in ceea ce priveste trecerea la Partidul Popularilor Europeni, s-a votat cu majoritate.

Congresul PNL nu il lasa rece pe Victor Ponta: Iata ce a postat pe pagina de Facebook

Premierul Victor Ponta a postat, sambata, un mesaj pe contul sau de Facebook, in care ureaza succes Congresului PNL, aflat in desfasurare la Palatul Parlamentului, el aratand ca le multumeste votantilor PNL pentru aportul la constructia USL, daramarea.

MRU, la Congresul PNL: impreuna il putem trimite acasa pe Victor Ponta

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, s-a adresat, sambata, congresului PNL, aratand ca PSD nu ar fi ajuns la putere daca in interiorul Dreptei nu ar fi existat conflicte in ultimii zece ani. MRU a mai spus ca Dreapta l-a facut pe premier pe Ponta, iar daca insista il vor face si presedinte.

Klaus Iohannis, la Congresul PNL: Obiectivul liberalilor este castigarea alegerilor prezidentiale si revenirea la guvernare

Liberall si-au propus sa castige alegerile pentru Cotroceni si sa revina la guvernare, a declarat, sambata, presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis. in motiunea de candidat la sefia PNL prezentata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )