Libnet.ro
UNICEF

17:45

De ce a disparut Kim Jong-un?

România Liberă România Liberă,
De ce a disparut Kim Jong-un?

Dupa trei saptamani de absenta publica a presedintelui nord-coreean, care a iscat numeroase semne de intrebare, pentru prima oara, autoritatile nord-coreene care au facut referiri la sanatatea liderului lor si au admis ca acesta sufera de un disconfort fizic, chiar daca nu au confirmat zvonurile potrivit carora el ar avea guta. continuă pe România Liberă

Kim Jong-Un nu a mai aparut in public de trei saptamani. Speculatii privind starea lui de sanatate

Kim Jong-Un a atras atentia prin faptul ca a lipsit saptamana aceasta la deschiderea unei noi sesiuni a Parlamentului, care nu se reuneste decat o data sau de doua ori pe an, pentru a aproba deciziile partidului unic de inspiratie leninista. Dar se pare ca liderul nord-coreean nu a mai avut aparitii publice de cateva saptamani. Kim Jong-Un a fost omniprezent in presa oficiala de cand i-a succedat tatalui sau, Kim Jong-Il, dupa decesul acestuia in decembrie 2011.

Televiziunea de stat nord-coreeana recunoaste in premiera problemele de sanatate ale lui Kim Jong Un: Bunastarea si prosperitatea socialismului nostru se datoreaza eforturilor maresalului nostru, care continua sa ne lumineze calea, cu toate ca sufera de

Televiziunea de stat nord-coreeana a recunoscut in premiera ca liderul Kim Jong Un sufera de un disconfort, dupa aparitia zvonurilor ca acesta ar avea o problema de sanatate, la 3 saptamani de cand a aparut ultima oara in public. Kim Jonh Un 31 de ani), aflat in mod obisnuit in centrul propagandei din aceasta tara izolata, nu a mai aparut in public din data de 3 septembrie, cand a asistat la un concert impreuna cu sotia sa, noteaza Reuters. Bunastarea si prosperitatea socialismului nostru se datoreaza eforturilor neprecupetite ale maresalului nostru, care continua sa lumineze calea oamenilor, precum lumina unei flacari, cu toate ca sufera de un disconfort, a anuntat televiziunea de stat de la Phenian, fara a da informatii in legatura cu natura bolii.

Yonhap: Kim Jong-un ar suferi de guta

Presedintele Coreei de Nord, Kim Jong-un, ar suferi de guta, motiv pentru care schiopateaza cu ambele picioare, dupa cum il infatiseaza un material video publicat recent scrie agentia de presa sud-coreeana Yonhap, citand o sursa informata, sub acoperirea anonimatului.

Autoritatile nord-coreene recunosc ca liderul Kim Jong-un sufera de o stare fizica de disconfort

Autoritatile nord-coreene au recunoscut vineri pentru prima data ca liderul statului, Kim Jong-un, sufera de o stare fizica de disconfort, desi nu au confirmat zvonurile cu privire la faptul ca acesta ar.

Autoritatile nord-coreene confirma zvonurile: Kim Jong-un sufera de un disconfort fizic

Autoritatile nord-coreene au recunoscut vineri pentru prima data ca liderul statului, Kim Jong-un, sufera de o stare fizica de disconfort, desi nu au confirmat zvonurile cu privire la faptul ca acesta ar suferi de guta, relateaza The Guardian, in editia electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )