Libnet.ro
UNICEF

08:30

Distrigaz Sud Retele:1.200 de consumatori din Bucuresti, fara gaze, din cauza unei avarii; alimentarea va fi reluata smbata

Hotnews Hotnews,
 Distrigaz Sud Retele:1.200 de consumatori din Bucuresti, fara gaze, din cauza unei avarii; alimentarea va fi reluata smbata

Alimentarea cu gaze naturale a unui numar de 1. 200 de consumatori din Bucuresti, de pe strada Vasile Conta nr. 4, a fost sistata vineri, din cauza unei avarii produse de Apa Nova, alimentarea urmand sa fie reluata sambata, pana in ora 14:00, informeaza oficialii Distrigaz Sud Retele, citati de Agerpres. continuă pe Hotnews

UPDATE Distrigaz Sud Retele: 1.200 de consumatori din Bucuresti, fara gaze, din cauza unei agresiuni produse de Apa Nova

Alimentarea cu gaze naturale a unui numar de 1. 200 de consumatori din Bucuresti, de pe strada Vasile Conta nr. 4, a fost sistata vineri, din cauza unei avarii produse de Apa Nova, alimentarea urmand sa fie reluata sambata, pana in ora 14:00, informeaza oficialii Distrigaz Sud Retele, citati de Agerpres.

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda si nimeni nu a observat nimic. Ce s-a intamplat a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea si copil. Totul a durat doar o fractiune de secunda si nimeni nu a observat nimic. Camera de supraveghere a strazii a surprins insa.

Oamenii ieseau de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic (VIDEO)

Oamenii ieseau de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic si nici nu si-au dat seama ce se intamplase. Totul a fost.

Oamenii ieseau grabiti de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic (VIDEO)

Oamenii ieseau grabiti de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic si nici nu si-au dat seama ce se intamplase. Totul a.

IN URMA UNOR AVARII LA RETELELE RADET: Zeci de imobile din Capitala - fara apa calda si incalzire

Zeci de imobile din Capitala sunt in continuare, astazi, fara apa calda si caldura, in urma unor avarii aparute la retelele primare si secundare ale RADET.

N-ai cum sa te imbraci asa! Imaginea surprinsa intr-un mall din Bucuresti FOTO

O domnisoara n-a avut pic de rusine cand a iesit din casa si a mers la mall. Fata s-a imbracat cum a stiut ea mai bine, insa nu a reusit decat sa se faca de rusine. Hainele alese o cam strangeau iar imaginea nu era.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )