Libnet.ro
UNICEF

11:30

UPDATE Distrigaz Sud Retele: 1.200 de consumatori din Bucuresti, fara gaze, din cauza unei agresiuni produse de Apa Nova

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Distrigaz Sud Retele: 1.200 de consumatori din Bucuresti, fara gaze, din cauza unei agresiuni produse de Apa Nova

Alimentarea cu gaze naturale a unui numar de 1. 200 de consumatori din Bucuresti, de pe strada Vasile Conta nr. 4, a fost sistata vineri, din cauza unei avarii produse de Apa Nova, alimentarea urmand sa fie reluata sambata, pana in ora 14:00, informeaza oficialii Distrigaz Sud Retele, citati de Agerpres. continuă pe Hotnews

Distrigaz Sud Retele:1.200 de consumatori din Bucuresti, fara gaze, din cauza unei avarii; alimentarea va fi reluata smbata

Alimentarea cu gaze naturale a unui numar de 1. 200 de consumatori din Bucuresti, de pe strada Vasile Conta nr. 4, a fost sistata vineri, din cauza unei avarii produse de Apa Nova, alimentarea urmand sa fie reluata sambata, pana in ora 14:00, informeaza oficialii Distrigaz Sud Retele, citati de Agerpres.

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda si nimeni nu a observat nimic. Ce s-a intamplat a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea si copil. Totul a durat doar o fractiune de secunda si nimeni nu a observat nimic. Camera de supraveghere a strazii a surprins insa.

Oamenii ieseau de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic (VIDEO)

Oamenii ieseau de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic si nici nu si-au dat seama ce se intamplase. Totul a fost.

Oamenii ieseau grabiti de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic (VIDEO)

Oamenii ieseau grabiti de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de grup, dupa care a facut cale intoarsa. Nimeni nu a banuit nimic si nici nu si-au dat seama ce se intamplase. Totul a.

N-ai cum sa te imbraci asa! Imaginea surprinsa intr-un mall din Bucuresti FOTO

O domnisoara n-a avut pic de rusine cand a iesit din casa si a mers la mall. Fata s-a imbracat cum a stiut ea mai bine, insa nu a reusit decat sa se faca de rusine. Hainele alese o cam strangeau iar imaginea nu era.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )