Libnet.ro
UNICEF

01:06

DIVORT BOMBA la Casa Alba! Melania Trump i-a spus ADIO si a fugit cu AMANTUL!

B1 B1,
DIVORT BOMBA la Casa Alba! Melania Trump i-a spus ADIO si a fugit cu AMANTUL!

Cutremur la Casa Alba! Melania Trump l-ar fi inselat in mod repetat pe Donald Trump, presedintele SUA ttiind despre amantlacul primei doamne. continuă pe B1

Cum arata si cine este AMANTUL cu care a fugit Melania Trump: Donald Trump a bagat divortul! (FOTO)

Cutremur la Casa Alba! Melania Trump l-ar fi inselat in mod repetat pe Donald Trump, presedintele SUA ttiind despre amantlacul primei doamne.

Melania Trump ar avea un amant, iar presedintele american stie (VIDEO)

Nici nu s-au potolit valurile create de procesul de impeachment in care Donald Trump a fost achitat, ca liderul de la Casa Alba se afla din nou in centrul unui scandal. De data aceasta, zvonurile vehiculate in.

De necrezut: Melania Trump are un amant?!? Cine este barbatul caruia nu ii e frica de cel mai puternic om din lume

Vestea care a facut inconjurul lumii a fost ca Melania Trump are un amant. Este sau nu adevarata escapada sotiei liderului de laWashington? Cine este barbatul care nu se teme ca a pus ochii pe sotia pretedintelui Statelo Unite ale Americii? Melania Trump are un amant? Cine este barbatul? Momente extrem de delicate in familia .

Stirile ProTV: Alerta la Casa Alba, dupa ce un barbat a amenintat ca il asasineaza pe Donald Trump

Un barbat din Florida, Statele Unite, inarmat cu un cutit, a fost arestat in apropiere de Casa Alba, dupa ce a amenintat ca il va ucide pe Donald Trump.

Casa Alba va propune cresterea semnificativa a cheltuielilor pentru inteligenta artificiala

Casa Alba va propune luni cresterea semnificativa a cheltuielilor guvernamentale pentru activitati de cercetare si dezvoltare in domeniul inteligentei artificiale si al informatiei cuantice, in proiectul de buget pentru 2021, au declarat doua persoane apropiate situatiei, citate de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )