Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIVORTUL anului in showbiz! Este din nou un barbat LIBER! (FOTO)

B1 B1,
DIVORTUL anului in showbiz! Este din nou un barbat LIBER! (FOTO)

Joel Kinnaman, actorul din House of Cards si Robocop, a anuntat ca a divortat de sotia sa Cleo, dupa o relatie de 5 ani. Separareas-a petrecut la sfarsitul anului trecut, insa presa a. continuă pe B1

Bomba in showbiz! Irina Rimes, din nou singura: Nu stii tu sa fii barbat!

Irina Rimes este din nou singura. Cantareata de 17 de ani din Republica Moldova nu mai formeaza un cuplu cu Cristi Comaroni, chitarist in trupa alaturi de care aceasta isi sustineconcertele, scrie.

Structura ANULUI SCOLAR se MODIFICA din nou. Ecaterina Andronescu: Se scurteaza vacanta, se decaleaza BACALAUREATUL si EVALUAREA NATIONALA

Venita la sefia Ministerului Educatiei de circa 3 luni, Ecaterina Andronescu vrea, din nou, sa revolutioneze sistemul. S-a vorbit zilele trecute de faptul ca vrea sa lase repetenti copiii de clasa I, iar acum .

Petra Kvitova, ntr-o finala de Grand Slam la doi ani dupa ce a fost ranita la mna de un hot: Mi-a luat destul timp sa cred din nou n oamenii de lnga mine

Petra Kvitova este in finala grand slam-ului de la Melbourne, la doi ani dupa ce a fost ranita la mana, cu un cutit, de un hot, in propria locuinta. Jucatoarea ceha isi aminteste ca ii era frica sa fie singura undeva, dupa acel incident. Mi-a luat destul timp sa cred din nou in oamenii de langa mine, mai ales in barbati, cu siguranta, a spus Kvitova.

Vicepresedintele Comisiei Europene critica din nou Guvernul de la Bucuresti: Cea mai mare provocare cu care se confrunta Uniunea Europeana este ca tari precum Polonia, Ungaria si Romnia se abat de la calea democratica liberala

Cea mai mare provocare cu care se confrunta Uniunea Europeana este in prezent ca tari precum Polonia, Ungaria si Romania se abat de la calea democratiei liberale, spune, intr-un interviu pentru CNBC, vicepresedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen, care a criticat in mai multe randuri puterea de la Bucuresti pentru masurile care slabesc statul de drept. Cu o zi in urma, el afirma ca intentia Guvernului de la Bucuresti de a emite o Ordonanta de Urgenta pentru contestatia in anulare este incredibila si ca poporul roman merita stat de drept. Reactia Comisiei Europene privind Ordonanta pentru revizuirea unor sentinte: Este esential ca Romania sa revina pe drumul cel bun in lupta impotriva coruptiei, sa asigure o justitie independenta si sa evite orice pasi inapoi.

Maradona loveste din nou: Ramane soldatul dictatorului Maduro din Venezuela (VIDEO)

Diego Maradona, fostul mare fotbalist argentinian, socheaza scena internationala cu noi declaratii controversate. El Pibe de Oro si-a exprimat, joi, sustinerea pentru dictatorul Nicolas Maduro din.

Donald Trump nu intelege incalzirea globala (din nou)

In mai multe state din Statele Unite ale Americii, temperaturile polare i-au alarmat pe oameni. Si pentru ca presedintele SUA, Donald Trump, e si el om, acesta nu a ratat ocazia de a face misto.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )