Libnet.ro
UNICEF

16:00

DNA cere avizul CSM pentru arestarea celor patru judecatori suspectati de coruptie

B1 B1,
DNA cere avizul CSM pentru arestarea celor patru judecatori suspectati de coruptie

Procurorii anticoruptie cer ConsiliuluiSuperior alMagistraturii avizul pentru arestarea celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, suspectati de coruptie. Patru judecatori de la Tribunalul. continuă pe B1

CSM a avizat retinerea si arestarea celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti

UPDATE 23:29 Sectia pentru judecatori a CSM a avizat luni seara, la cererea DNA, retinerea si arestare celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti. Procurorii anticoruptie cer ConsiliuluiSuperior.

CSM a avizat arestarea celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti anchetati pentru coruptie

Patru magistrati de la Tribunalul Bucuresti sunt suspectati de fapte de coruptie. Trei dintre ei au fost adusi la Directia Nationala Anticoruptie, iar al patrulea a ajuns cateva ore mai tarziu la sediul DNA, dupa ce s-ar fi sustras procurorilor.

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, urmariti penal. DNA cere aviz pentru arestarea magistratilor

Update 22. 37 - DNA a solicitat Sectiei de judecatori a CSM, luni seara, aviz pentru retinerea si arestarea preventiva a celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB) suspectati ca ar fi cerut si.

Averile din acte ale celor patru judecatori acuzati de luare de mita si dusi la DNA

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, care au ajuns luni in fata procurorilor DNA sub acuzatia de luare de mita in dosare de insolventa, au declarat in acte salarii intre 6. 000 si 8. 000 de lei pe luna, case, apartamente, masini si conturi bancare, dar si datorii. Cel mai instarit dintre ei, Mircea Moldovan, detine trei terenuri si doua case, iar ceilalti, doar o masina sau un sfert de teren si o jumatate de casa, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )