Libnet.ro
UNICEF

21:30

DNA a deschis dosar penal privind achizitionarea elicopterului SMURD de catre CJ Constanta

B1 B1,
DNA a deschis dosar penal privind achizitionarea elicopterului SMURD de catre CJ Constanta

Procurorii DNA Constanta au deschis un dosar penal legat de modul in care Consiliul Judetean Constanta a achizitionat, in 2013, elicopterul trecut ulterior la SMURD si prabusit, luni, in lacul Siutghiol. in. continuă pe B1

DNA deschide dosar penal privind achizitionarea elicopterului SMURD de catre CJ Constanta

Procurorii DNA Constanta au deschis un dosar penal legat de modul in care Consiliul Judetean Constanta a achizitionat, in 2013, elicopterul trecut ulterior la SMURD si prabusit, luni, in lacul Siutghiol, au declarat, oficiali din DNA, citati de.

DNA a deschis dosar penal privind modul in care CJ Constanta a achizitionat elicopterul SMURD prabusit in Lacul Siutghiol

Procurorii DNA Constanta au deschis un dosar penal privind modul in care Consiliul Judetean Constanta a achizitionat, in 2013, elicopterul trecut ulterior la SMURD si prabusit, luni, in lacul Siutghiol,.

Parchetul Militar a deschis dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD in Siutghiol

Parchetul Militar a deschis un dosar penal ca urmare a prabusirii elicopterului SMURD in Lacul Siutghiol, luni dupa-amiaza. Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in judetu.

Prabusirea elicopterului SMURD: Parchetul Militar Bucuresti a deschis dosar penal

Parchetul Militar Bucuresti a deschis un dosar penal in care cerceteaza conditiile in care elicopterul SMURD cu patru persoane la bord s-a prabusit luni in lacul Siutghiol din judetul Constanta.

Parchetul instantei supreme preia ancheta privind prabusirea elicopterului SMURD

Sectia Parchetelor Militare din Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) va prelua ancheta in cazul prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, din Constanta, relateaza Mediafax.

Procurorii militari au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa, dupa prabusirea elicopterului SMURD

Procurorii militari au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa dupa prabusirea elicopterului SMURD in Lacul Siutghiol, informeaza B1 TV. Ancheta vizeaza deocamdata fapte si nu persoane.

Prabusirea elicopterului SMURD. Procurorii incep urmarire penala pentru ucidere din culpa

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in dosarul privind prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, in rem, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca.

UPDATE. VIDEO+GALERIE: Dosar penal in rem dupa tragedia de pe Lacul Siutghiol. Ce spun satenii ajunsi primii la fata locului. Trupurile victimelor, duse in localitatile natale

Toate cele patru persoane aflate la bordul elicopterului SMURD prabusit in Lacul Siutghiol au murit. Este vorba de doi piloti si doi paramedici care se intorceau dintr-o misiune la Tulcea. Vicepremierul Gabriel Oprea, care s-a deplasat luni seara la locul tragediei, va prezenta raportul de ancheta. Comisia de aparare din Senat a solicitat sa primeasca raportul MAI privitor la accident si interventia de salvare.

UPDATE Elicopterul prabusit in Siutghiol. Procurorii incep urmarirea penala pentru ucidere din culpa. Guvernul a solicitat un audit extern

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in dosarul privind prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, in rem, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca.

UPDATE: Anuntul lui Arafat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol. Pilotii SMURD nu pot avea sub 1000 ore de zbor

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, ca, in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, toate elicopterele SMURD de la serviciile din tara vor fi oprite la sol pana se va stabili ca e sigur sa se zboare cu ele.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )