Libnet.ro
UNICEF

10:45

DNA: Mai multe persoane din CJ Sibiu, trimise in judecata. Prejudiciul in dosar, aproape 500.000 lei

Antena3 Antena3,
DNA: Mai multe persoane din CJ Sibiu, trimise in judecata. Prejudiciul in dosar, aproape 500.000 lei

Ana Kraus, la data faptelor sef Serviciu Administrativ in cadrul Consiliului Judetean Sibiu, si Ioan Stoica, director economic in cadrul aceleiasi institutii, au fost trimisi in judecata de. continuă pe Antena3

Mai multe piete din Cluj au Wi-Fi gratuit. Administratia locala a extins reteaua de wireless

Administratia clujeana a extins reteaua de wireless gratuit in mai multe zone din oras, piete si in zona intrarii Bazei sportive din cartierul Gheorgheni.

Despacito, cel mai ascultat cantec din toate timpurile, interzis in Malaysia din cauza versurilor obscene

Malaysia a interzis difuzarea cantecului Despacito la posturile sale publice de radio si televiziune, dupa ce mai multe persoane si asociatii din aceasta tara cu populatie majoritar musulmana s-au plans din cauza versurilor acestei piese, despre care au spus ca sunt obscene, scrie Agerpres. Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, este cel mai ascultat cantec online din toate timpurile.

Kovesi a sesizat Inspectia Judiciara in cazul Mihaielei Moraru Iorga, revocata din DNA. Motivul: o comisie a descoperit mai multe nereguli in dosarele acesteia

Comisia de la DNA de inventariere a dosarelor aflate in lucru si verificare a dosarelor repartizate procuroarei Mihaiela Iorga Moraru, revocata din functia de procuror la DNA, a descoperit mai multe nereguli in activitatea acesteia. Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la posibile abateri disciplinare.

Kovesi a sesizat Inspectia Judiciara in cazul Mihaielei Moraru Iorga, revocata din DNA. O comisie a descoperit mai multe nereguli in dosarele acesteia

Comisia de la DNA de inventariere a dosarelor aflate in lucru si verificare a dosarelor repartizate procuroarei Mihaiela Iorga Moraru, revocata din functia de procuror la DNA, a descoperit mai multe nereguli in activitatea acesteia. Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la posibile abateri disciplinare.

Procurorii DNA efectueaza, joi, mai multe perchezitii la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani si la sediul Inspectoratului Judetean de Politie

Procurorii DNA au efectuat, joi, mai multe perchezitii la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani si Inspectoratul Judetean de Politie, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie.

Carnea de pui, in topul preferintelor romanilor: 7 din 10 persoane mananca acest produs de mai multe ori pe saptamana - studiu

Sapte din 10 romani sustin ca utilizeaza carnea de pui pentru pregatirea meselor de mai multe ori pe saptamana, iar 95% din persoanele care gatesc cel putin saptamanal consuma acest tip de carne. Aceasta este concluzia unui studiu comandat de compania Transavia, unul dintre cei mai mari producatori autohtoni de carne de pui.

Faptul ca A MURIT dupa 72 de ore inseamna ca ne-am facut datoria. Tanar decedat dupa ce a fost operat FARA SUCCES de mai multe ori (FOTO, VIDEO)

Suspiciuni de neglijenta in serviciu la Spitalul Municipal din Pascani. Un tanar a fost operat de mai multe ori de chirurgii ieseni pentru ca nu reuseau sa identifice sursa sangerarii. Dupa tr.

Politist ucis in gara din Suceava, de un tanar care l-a injunghiat de mai multe ori

Un politist in varsta de 38 de ani a fost ucis in Gara Suceava, joi seara, fiind injunghiat de catre un tanar de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cutit, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu.

Guvernul a adoptat un cod de conduita. Membrii Executivului trebuie sa respecte mai multe principii, precum: suprematia legii, prioritatea interesului public, profesionalismul si integritatea morala

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, un cod de conduita pentru membrii Executivului, care prevede ca ei trebuie sa isi adapteze comportamentul in conformitate cu mai multe principii generale, precum: suprematia Constitutiei si a legii, prioritatea interesului public, profesionalismul, integritatea morala si transparenta in exercitarea demnitatii publice.

Google Play vrea sa te convinga sa instalezi mai multe aplicatii pe mobil

Niciodata nu au existat mai multe smartphone-uri ca acum, dar prea putini utilizatori instaleaza la fel de multe aplicatii ca pe vremuri. Google Play vrea sa schimbe asta. Magazinele virtuale de aplicatii pentru mobile au o problema destul de grava. Atat Google Play, cat si Apple AppStore, gazduiesc o serie foarte stufoasa de programe dintr-o [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )