Libnet.ro
UNICEF

15:00

DNA: Preot din Botosani, urmarit penal pentru contrabanda cu tigari

B1 B1,
DNA: Preot din Botosani, urmarit penal pentru contrabanda cu tigari

Un preot dintr-o comuna din Botosani este urmarit penal, alaturi de alti 38 de inculpati, intr-un dosar de trafic de tigari, potrivit procurorilorDNA. Preotul Dumitru Horga din Candesti nu mai este. continuă pe B1

Preot din Botosani, acuzat de procurorii DNA ca a constituit un grup infractional de contrabanda cu tigari din Ucraina, cu complicitatea vamesilor si politistilor

Un preot din localitatea Candesti, jud. Botosani, este acuzat de procurorii DNA ca a initiat, constituit si coordonat un grup infractional de contrabanda cu tigari din Ucraina, in complicitate cu politisti de frontiera si vamesi.

DNA: Judecatorul Stan Mustata, un grefier al CAB si alte cinci persoane, urmariti penal pentru fapte de coruptie

Judecatorul Stan Mustata, un grefier al Curtii de Apel Bucuresti si alte patru persoane sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie, a anuntat, marti, Directia Nationala Anticoruptie DNA). Conform.

Ministerul fantomelor mici si mijlocii: O firma la care ministrul IMM-urilor, Florin Jianu, a fost actionar este urmarita penal pentru spalare de bani si evaziune

Florin Jianu, noul ministru delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, este implicat in reteaua de spalare de bani anchetata de procurorii DIICOT in dosarul Cosma-Pavaleanu, scrie RiseProject. ro. Firma la care Jianu a fost actionar pana in februarie 2014 este urmarita penal pentru spalare de bani si evaziune intr-un caz de crima organizata in care sunt implicati oameni-cheie din PSD, principalul partid de guvernamant.

Vama Siret: Vamesi si politisti de frontiera, cercetati pentru contrabanda, coordonata de un preot

DNA a inceput urmarirea penala intr-un dosar de coruptie la Vama Siret, in care sunt implicati 32 de vamesi si politisti de frontiera, un consilier de la Directia Operatiuni Vamale Iasi si sase.

DNA: 39 lucratori vamali si politisti de frontiera, urmariti penal pentru coruptie in Vama Siret

Procurorii DNA Suceava au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de 39 de inculpati, dintre care 16 sunt inspectori si lucratori vamali si 16 politisti de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Radauti, pentru coruptie in Vama Siret privind contrabanda cu tigari din Ucraina, potrivit unui comunicat DNA.

VIDEO Judecatorul Stan Mustata, membru al completului care il judeca pe Dan Voiculescu, ridicat de DNA si urmarit penal pentru luare de mita. CSM a aprobat arestarea

Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea marti termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA, cu mandat de aducere. Magistratul este suspectat de luare de mita. Pe 8 aprilie, in ziua in care era programat sa aiba loc unul dintre precedentele termene din dosarul ICA, judecatorul Stan Mustata facuse o cerere de abtinere in dosarul Voiculescu, motivand cu aparitia in presa a unor materiale neadevarate privind presupuse interese ale magistratului. Cererea sa de abtinere a fost respinsa. Referatul procurorilor listeaza convorbiri ale judecatorului cu presupusii sai complici despre mai multe dosare, inclusiv cel al lui Mihai Stoica, dar nu si despre dosarul lui Dan Voiculescu, acolo unde chiar Stan Mustata facea parte din completul de judecata. Initial, in cursul zilei de marti, surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca retinerea lui Stan Mustata ar avea legatura si cu dosarul lui Voiculescu, fapt confirmat chiar de judecator la iesirea sa din sediul DNA.

VIDEO Judecatorul Stan Mustata, membru al completului care il judeca pe Dan Voiculescu, ridicat de DNA si urmarit penal pentru luare de mita. CSM a aprobat arestarea. Cazul are legatura cu dosarele Voiculescu si MM Stoica

Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea marti termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA, cu mandat de aducere. Magistratul este suspectat de luare de mita. Pe 8 aprilie, in ziua in care era programat sa aiba loc unul dintre precedentele termene din dosarul ICA, judecatorul Stan Mustata facuse o cerere de abtinere in dosarul Voiculescu, motivand cu aparitia in presa a unor materiale neadevarate privind presupuse interese ale magistratului. Cererea sa de abtinere a fost respinsa. Surse judiciare au declarat pentru Hotnews. ro ca ridicarea cu mandat a judecatorului Stan Mustata are legatura cu dosarul lui Dan Voiculescu, dar si cu dosarul Transferurilor din fotbal, mai precis cazul Meme Stoica.

Un director si un consilier din MDRAP, urmariti penal

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii Badea Marius-Constantin si Stoenescu Andrei Ion, sub aspectul savarsirii unei infractiuni de inselaciune si a doua tentative la infractiunea de inselaciune, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )