Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA: Sefa Parchetului din Gheorgheni, retinuta pentru 24 de ore, a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei si alimente

Hotnews Hotnews,
 DNA: Sefa Parchetului din Gheorgheni, retinuta pentru 24 de ore, a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei si alimente

Procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore pe Izabella Majeczki, prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, aceasta fiind acuzata ca a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei, precum si o sacosa cu alimente de la persoane cercetate penal. continuă pe Hotnews

VIDEO DNA: Sefa Parchetului din Gheorgheni, retinuta pentru 24 de ore, a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei si alimente

Procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore pe Izabella Majeczki, prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, aceasta fiind acuzata ca a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei, precum si o sacosa cu alimente de la persoane cercetate penal.

VIDEO Sefa Parchetului din Gheorgheni acuzata ca a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei si alimente, in arest preventiv pentru 29 de zile

Procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore pe Izabella Majeczki, prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, aceasta fiind acuzata ca a primit ca mita doua vaci, trei oi, doi miei, precum si o sacosa cu alimente de la persoane cercetate penal. UPDATE Ora 16:19: Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri arestarea preventiva pentru 29 de zile a Izabellei Majeczki, prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, care a fost retinuta joi de procurorii Directie Nationale Anticoruptie. Decizia poate fi atacata cu recurs la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Sefa Parchetului din Gheorgheni, care lua spaga in vaci, oi si miei, arestata preventiv

Update 15. 50 - Procuroarea Izabella Majeczki, retinuta pentru luare de mita, a fost arestata preventiv, in cursul zilei de vineri, pentru 29 de zile. ______________________________________Stirea initiala 15. 44Du.

Sefa Parchetului din Gheorgheni, care lua spaga in vaci, oi si miei, arestata preventiv

Update 15. 50 - Procuroarea Izabella Majeczki, retinuta pentru luare de mita, a fost arestata preventiv, in cursul zilei de vineri, pentru 29 de zile. ______________________________________Stirea initiala 15. 44Du.

UPDATE Sefa Parchetului din Gheorgheni, ridicata de DNA/ CSM a incuviintat retinerea si arestarea preventiva

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA privind retinerea si arestarea prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, Izabella Majeczki, aceasta fiind acuzata de luare de mita si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Joi dimineata, procurorii DNA au ridicat-o pe Izabella Majeczki, ea urmand a fi dusa la sediul central din Bucuresti pentru a fi audiata.

Sefa Parchetului din Gheorgheni, ridicata de DNA

Izabella Majeczki, prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, a fost ridicata joi dimineata de procurorii DNA, informeaza Agerpres.

Procuroarea Majeczki Izabella, de la Parchetul din Gheorgheni, retinuta pentru luare de mita

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de laParchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost retinut vineri pentru luare de mita. CSM a avizat efectuarea perchezitiilor, avand in vedere ca procurorul in cauza.

Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie.

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de la Parchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost ridicat joi dimineata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru fapte de coruptie. Procurorii DNA trebuie sa ceara aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru arestarea sefei Parchetului din Gheorgheni, dar si pentru perchezitii. Stire in curs de actualizarec.

VIDEO. Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie.

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de la Parchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost ridicat joi dimineata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru fapte de coruptie. Procurorii DNA trebuie sa ceara aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru arestarea sefei Parchetului din Gheorgheni, dar si pentru perchezitii. Majeczki Izabella urmeaza sa fie adusa, cel mai probabil, pentru audieri la sediul central al DNA, unde se va stabili daca se vor dispune masuri preventive pe numele .

Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie: CSM a avizat perchezitiile

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de laParchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost ridicat joi dimineata de Directia Nationala Anticoruptie pentru fapte de coruptie. CSM a avizat ulterior efectuarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )