Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE Sefa Parchetului din Gheorgheni, ridicata de DNA/ CSM a incuviintat retinerea si arestarea preventiva

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Sefa Parchetului din Gheorgheni, ridicata de DNA/ CSM a incuviintat retinerea si arestarea preventiva

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA privind retinerea si arestarea prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, Izabella Majeczki, aceasta fiind acuzata de luare de mita si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Joi dimineata, procurorii DNA au ridicat-o pe Izabella Majeczki, ea urmand a fi dusa la sediul central din Bucuresti pentru a fi audiata. continuă pe Hotnews

Sefa Parchetului din Gheorgheni, ridicata de DNA

Izabella Majeczki, prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, a fost ridicata joi dimineata de procurorii DNA, informeaza Agerpres.

Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie.

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de la Parchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost ridicat joi dimineata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru fapte de coruptie. Procurorii DNA trebuie sa ceara aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru arestarea sefei Parchetului din Gheorgheni, dar si pentru perchezitii. Stire in curs de actualizarec.

VIDEO. Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie.

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de la Parchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost ridicat joi dimineata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru fapte de coruptie. Procurorii DNA trebuie sa ceara aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru arestarea sefei Parchetului din Gheorgheni, dar si pentru perchezitii. Majeczki Izabella urmeaza sa fie adusa, cel mai probabil, pentru audieri la sediul central al DNA, unde se va stabili daca se vor dispune masuri preventive pe numele .

Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie: CSM a avizat perchezitiile

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de laParchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost ridicat joi dimineata de Directia Nationala Anticoruptie pentru fapte de coruptie. CSM a avizat ulterior efectuarea.

Dragnea: Pe sefa anticoruptie din minister o recomanda vocea si talentul.

Ministrul Dezvoltarii Regionale Liviu Dragnea a declarat, luni, ca sefa directiei anticoruptie din minister, Ioana Ardelean, merita aceasta functie datorita vocii si talentului sau, relateaza Mediafax. Liviu Dragnea a fost intrebat de jurnalisti ce o recomanda pe Ioana Ardelean, care a fost cantareata de muzica populara, pentru a ocupa functia de sef al directiei anticoruptie din minister. Dragnea a raspuns: Vocea si talentul. Eu nu stiu ce cantareata a fost, dar ea a coordonat cateva .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )