Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie.

România Liberă România Liberă,
Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie.

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de la Parchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost ridicat joi dimineata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru fapte de coruptie. Procurorii DNA trebuie sa ceara aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru arestarea sefei Parchetului din Gheorgheni, dar si pentru perchezitii. Stire in curs de actualizarec. continuă pe România Liberă

VIDEO. Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie.

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de la Parchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost ridicat joi dimineata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru fapte de coruptie. Procurorii DNA trebuie sa ceara aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru arestarea sefei Parchetului din Gheorgheni, dar si pentru perchezitii. Majeczki Izabella urmeaza sa fie adusa, cel mai probabil, pentru audieri la sediul central al DNA, unde se va stabili daca se vor dispune masuri preventive pe numele .

Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie: CSM a avizat perchezitiile

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de laParchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost ridicat joi dimineata de Directia Nationala Anticoruptie pentru fapte de coruptie. CSM a avizat ulterior efectuarea.

Procuror de la Parchetul Brasov, cercetat de DNA pentru mita si instigare la fals in ...

Un procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov este cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru infractiuni de luare de mita si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Citeste si: VIDEO. Prim-procurorul din Gheorgheni, ridicat de DNA pentru fapte de coruptie In cauza, procurorii DNA au solicitat Consiliului Superior al Magistraturii CSM) autorizarea efectuarii unor perchezitii, se arata intr-un comunicat al DNA. CSM a avizat efectuarea .

Procurorul sef de la Gheorgheni, cercetat de DNA pentru mita si instigare la fals in ...

Un procuror de pe raza Parchetului de pe langa Curtea de Apel Tg Mures este cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru infractiuni de luare de mita si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. CSM a acordat aviz de perchezitie a domiciliului si biroului prim-procurorului Izabela Majeczki , prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, precum si retinerea si arestarea acesteia daca este cazul. Citeste si: VIDEO. Prim-procurorul din .

Sefa Parchetului din Gheorgheni, ridicata de DNA

Izabella Majeczki, prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita, a fost ridicata joi dimineata de procurorii DNA, informeaza Agerpres.

Prim-procurorul Parchetului Gheorgheni, retinut pentru luare de mita

Sefa Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, din Harghita, a fost retinuta pentru luare de mita. Prim-procuroarea a primit bani si diverse bunuri pentru a solutiona dosare in favoarea unor inculpati.

UPDATE Sefa Parchetului din Gheorgheni, ridicata de DNA/ CSM a incuviintat retinerea si arestarea preventiva

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA privind retinerea si arestarea prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, Izabella Majeczki, aceasta fiind acuzata de luare de mita si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Joi dimineata, procurorii DNA au ridicat-o pe Izabella Majeczki, ea urmand a fi dusa la sediul central din Bucuresti pentru a fi audiata.

Adjunctul sefului Politiei Bihor, cercetat pentru fapte de coruptie

Comisarul sef Ioan Brandas, adjunctul sefului Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru fapte de coruptie, arata sursele de presa.

Adjunctul sefului Politiei Bihor, cercetat pentru fapte de coruptie

Update 18:48 Ioan Brindas, retinut pentru 24 ore Procurorii au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Ioan Brindas, urmand ca acesta sa fie prezentat cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile la Curtea de Apel Oradea, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Adjunctul sefului politiei Bihor, retinut de DNA pentru camatarie

Adjunctul inspectorului sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor Ioan Braindan a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA sub acuzatia ca a dat bani cu camata, luare de mita si favorizarea infractorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )