Libnet.ro
UNICEF

22:45

DNA sesizeaza CSM privind declaratiile lui Tariceanu la adresa directiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA sesizeaza CSM privind declaratiile lui Tariceanu la adresa directiei

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cere Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa faca verificari cu privire la atacurile constanete la adresa institutiei lansate de catre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform unui comunicat de presa al DNA. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere CSM sa se sesizeze in cazul atacurilor lui Tariceanu la adresa procurorilor: Gravitatea atacurilor presedintelui Senatului sporeste zi de zi

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere CSM sa faca verificari cu privire la atacurile constanete la adresa institutiei lansate de catre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. DNA spune ca gravitatea atacurilor lui Tariceanu sporeste zi de zi si, in pofida faptului ca, prin hotarari ale CSM, s-a statuat cu privire la alte afirmatii grave facute de presedintele Senatului, aceste atacuri in mass media continua.

Laura Codruta Kovesi a sesizat CSM dupa ce Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca DNA este un jalnic instrument politic

Directia Nationala Anticoruptie anunta, miercuri, intr-un comunicat, ca procurorul sef Laura Codruta Kovesi cere Consiliului Superior al Magistraturii sa efectueze verificari dupa declaratiile facute in aceeasi zi la Parlament de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care a afirmat ca DNA a devenit un jalnic instrument politic. Tot ceea ce face DNA in ultima perioada devine limpede ca lumina zilei ca face justitie selectiva. ) face extrem de mult rau si justitiei si perceptiei pe care o au romanii si face rau foarte mult si asupra imaginii pe care noi o proiectam in strainatate.

Tariceanu sustine ca DNA a devenit un jalnic instrument politic. Drept raspuns, Kovesi sesizeaza CSM

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a cerut, miercuri, Consiliului Superior al Magistraturii sa faca verificari cu privire la afirmatiile pe care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le-a facut la Parlament si pe care le considera ca fiind de o gravitate extrema la adresa DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )