Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA: Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii pun sechestru pe o parte din bunuri (VIDEO)

B1 B1,
DNA: Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii pun sechestru pe o parte din bunuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova. Procurorii au pus sechestru pe o parte din bunurile mobile si imobile ale premierului, informeaza. continuă pe B1

Victor Ponta, INCULPAT in dosarul Turceni-Rovinari. Procurorii vor sa puna SECHESTRU pe o parte din bunurile sale

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub.

Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii DNA ii pun sechestru pe o parte din avere

Victor Ponta a fost pus sub inculpare, astazi, de catre DNA, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub sechestru, potrivit unor surse judiciare.

Victor Ponta, inculpat in dosarul Turceni-Rovinari

----------------- *ACTUALIZARE 17:40 Nuland, SUA: Avem un parteneriat prin care pregatim procurorii sa trimita in judecata cazurile de coruptie in Romania, SUA are un parteneriat prin care pregateste procurorii sa identifice, sa investigheze si sa trimita in judecata cazurile de coruptie, potrivit asistentului Secretarului de Stat al SUA, privind Europa si Eurasia, Victoria Nuland. * ACTUALIZARE 15:34 Iohannis isi mentine pozitia cu privire la demisia lui Ponta * ACTUALIZARE 15:08 Oprea spune ca actuala coalitie continua, iar Ponta nu va demisiona de la Guvern sub nicio forma * ACTUALIZARE 15:00 Firea: Ar fi o greseala ca Victor Ponta sa-si dea demisia din functia de premier * ACTUALIZARE 14:52 Plumb: Cine nu joaca in echipa, joaca pentru adversari * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol.

DNA: Victor Ponta, 17 infractiuni de fals sub semnatura privata, spalare de bani, complicitate la evaziune

Comunicatul DNA in dosarul lui Victor Ponta:in dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 1026/VIII/3 din 05 iunie 2015, privind presupuse acte asimilate coruptiei savarsite la companiile energetice Turceni si.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul Turceni-Rovinari

ACTUALIZARE 14:20 Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala, trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat, luni, pentru gandul. info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol * Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua * ACTUALIZARE 13:52 Florin Iordache: Biroul permanent solicita CCR respingerea sesizarii PNL privind dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Victor Ponta s-a prezentat, in carje, la DNA, pentru a fi audiat / Acesta este inculpat in dosarul Rovinari-Turceni / Procurorii au pus sechestru pe averea premierului

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, unde a ramas circa o jumatate de ora. Acesta a parasit sediul DNA fara a face prea multe comentarii, precizand doar ca se va face o expertiza financiar contabila.

Premierul Victor Ponta, la DNA. Procurorii au cerut o expertiza financiar-contabila in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Victor Ponta a fost, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La iesire, acesta a precizat ca procurorul a dispus o expertiza financiar-contabila, urmand ca la finalul acesteia premierul sa fie audiat. in acest caz, Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru spalare de bani, complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat si Dan Sova, infractiuni comise cand era avocat.

Euronews l-a poreclit pe Victor Ponta. Rezultatul, o gluma virala pe internet

Cand a anuntat pe Twitter ca premierul Victor Ponta este inculpat in dosarul Turceni-Rovinari, Euronews a scris gresit numele premierului. Astfel, in loc de primul ministrul Victor Ponta, Euronews a transmis primul ministru Victor Monta.

Euronews l-a poreclit pe Victor Ponta. Rezultatul, o gluma virala pe Internet

Cand a anuntat pe Twitter ca premierul Victor Ponta este inculpat in dosarul Turceni-Rovinari, Euronews a scris gresit numele premierului. Astfel, in loc de primul ministrul Victor Ponta, Euronews a transmis primul ministru Victor Monta.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )