Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

B1 B1,
Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care. continuă pe B1

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit.

Premierul Victor Ponta a ajuns la sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost chemat astazi la DNA. Ponta a fost chemat de fiecare data lunea, la Directia Nationala Anticoruptie, de cand a fost pus sub invinuire in dosarul in dosarul.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu exista interimar la PSD dupa plecarea lui victor Ponta din functia de presedinte al partidului. Dragnea a precizat ca in acest caz trebuie.

FOTO. Alina Gorghiu, despre Victor Ponta: Ceea ce i se intampla este exact la ce ne asteptam

Alina Gorghiu: Nu-mi face placere sa-l vad pe premier facand drumuri la DNA, dar ceea ce i se intampla lui Ponta este exact parcursul la care ne asteptam .

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

DNA: Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii pun sechestru pe o parte din bunuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova. Procurorii au pus sechestru pe o parte din bunurile mobile si imobile ale premierului, informeaza.

Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii DNA ii pun sechestru pe o parte din avere

Victor Ponta a fost pus sub inculpare, astazi, de catre DNA, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub sechestru, potrivit unor surse judiciare.

Victor Ponta s-a prezentat, in carje, la DNA, pentru a fi audiat / Acesta este inculpat in dosarul Rovinari-Turceni / Procurorii au pus sechestru pe averea premierului

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, unde a ramas circa o jumatate de ora. Acesta a parasit sediul DNA fara a face prea multe comentarii, precizand doar ca se va face o expertiza financiar contabila.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )