Libnet.ro
UNICEF

18:45

DNA: Victor Ponta, 17 infractiuni de fals sub semnatura privata, spalare de bani, complicitate la evaziune

Antena3 Antena3,
DNA: Victor Ponta, 17 infractiuni de fals sub semnatura privata, spalare de bani, complicitate la evaziune

Comunicatul DNA in dosarul lui Victor Ponta:in dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 1026/VIII/3 din 05 iunie 2015, privind presupuse acte asimilate coruptiei savarsite la companiile energetice Turceni si. continuă pe Antena3

DNA: Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii pun sechestru pe o parte din bunuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova. Procurorii au pus sechestru pe o parte din bunurile mobile si imobile ale premierului, informeaza.

Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii DNA ii pun sechestru pe o parte din avere

Victor Ponta a fost pus sub inculpare, astazi, de catre DNA, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub sechestru, potrivit unor surse judiciare.

Victor Ponta, INCULPAT in dosarul Turceni-Rovinari. Procurorii vor sa puna SECHESTRU pe o parte din bunurile sale

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub.

Victor Ponta: Nu a fost niciun moment o problema ambigua in PSD. Cu totii stim ca 8234;partidul8236;, cand e unit, castiga

Premierul Victor Ponta a precizat, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca partidul PSD nu a avut in niciun moment o problema ambigua. Ponta a mai explicat si ca partidul trebuie sa ramana unit.

VIDEO Rezolutia PSD nu se aplica si in cazul lui Victor Ponta. Premierul refuza sa raspunda, Liviu Dragnea evita: Dincolo de rezolutie, cred ca este mai important pentru romani sa existe un Guvern care sa guverneze bine

Pe 20 martie Consiliul National al PSD a adoptat o rezolutie, la propunerea lui Victor Ponta, de integritate si responsabilitate politica cu cinci puncte care se refera la fapte de coruptie. Primul punct al acestei rezolutii prevede astfel: Membrii de partid care devin inculpati in dosare de coruptie la punerea in miscare a actiunii penale) isi pierd, dupa caz, functia de membru al Guvernului sau de conducere din Parlamentului Romaniei. Cand a fost intrebat de reporterul TVR cu privire la acest lucru la sediul PSD, Victor Ponta s-a rastit si a evitat sa raspunda.

Sebastian Lazaroiu, despre demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD: Nu mai e o miza pentru nimeni. Daca pana mai ieri ai fi zis ca Occidentul e pe cale sa-si ia mana de pe noi, de azi incolo s-a inversat ecuatia

Fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu, este de parere ca premierul Victor Ponta nu mai este o miza pentru nimeni, lasand sa se inteleaga ca, in privinta demisiei lui.

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: De pe 5 iunie nu am mai vorbit deloc

Victor Ponta reactioneaza la atacul presedintelui Klaus Iohannis. O precizare utila pentru opinia publica - Ultima discutie a mea cu dl Iohannis a fost in ziua de 5 iunie, cand mi-a cerut sa demisionez. De atunci nu.

Victor Ponta: Nu se maresc salariile demnitarilor decat odata cu bugetarii

Premierul Victor Ponta scrie, vineri dimineata, pe Facebook, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea salariilor demnitarilor, sustinand ca acestea vor fi marite odata cu salariile bugetarilor,.

Premierul Victor Ponta, la DNA. Procurorii au cerut o expertiza financiar-contabila in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Victor Ponta a fost, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La iesire, acesta a precizat ca procurorul a dispus o expertiza financiar-contabila, urmand ca la finalul acesteia premierul sa fie audiat. in acest caz, Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru spalare de bani, complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat si Dan Sova, infractiuni comise cand era avocat.

in ce dosare este cercetat Victor Ponta de DNA

Premierul Victor Ponta este suspectat de fals in inscrisuri, de complicitate la evaziune fiscala, dar si de trafic de influenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )