Libnet.ro
UNICEF

05:30

O doctorita din Brasov s-a operat la picior si a orbit

Adevărul Adevărul,
O doctorita din Brasov s-a operat la picior si a orbit

Un medic din Brasov, Cornelia Uscoiu, de 58 de ani, are parte de o adevarata tragedie dupa ce a apelat la o clinica privatapentru o operatie de bypass la artera femurala. continuă pe Adevărul

S-a intamplat la Brasov: o doctorita s-a operat la picior si a orbit!

Un medic din Brasov, Cornelia Uscoiu, de 58 de ani, are parte de o adevarata tragedie dupa ce a apelat la o clinica privatapentru o operatie de bypass la artera femurala.

Numar record de angajatori la Bursa Locurilor de Munca din Brasov. Cati oameni au fost interesati de oferte

S-a inregistrat un numar record de angajatori, vineri, la Bursa Generala a Locurilor de Munca organizata la Casa Armatei din Brasov. La eveniment s-au prezentat aproape 1200 de brasoveni si 125 de agenti economici care au oferit 1. 416 locuri de munca in peste 200 de meserii.

Cea mai veche fabrica din Brasov a intrat in faliment

La finele saptamanii trecute a fost pronuntat falimentul companiei Hidromecanica Brasov, producator de motoare si turbine, practic una dintre ultimele urmase ale uzinelor comuniste care se intindeau pe zeci de hectare si care angajau mii de oameni, scrie cotidianul Buna Ziua Brasov. Odata cu inchiderea Hidro, industria comunista constructoare de masini din orasul Brasov mai este reprezentata doar de ce a mai ramas din Roman SA.

Hidromecanica, cea mai veche fabrica din Brasov, a intrat in faliment

La finele saptamanii trecute a fost pronuntat falimentul companiei Hidromecanica Brasov, producator de motoare si turbine, practic una dintre ultimele urmase ale uzinelor comuniste care se intindeau pe zeci de hectare si care angajau mii de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )