Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hidromecanica, cea mai veche fabrica din Brasov, a intrat in faliment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hidromecanica, cea mai veche fabrica din Brasov, a intrat in faliment

La finele saptamanii trecute a fost pronuntat falimentul companiei Hidromecanica Brasov, producator de motoare si turbine, practic una dintre ultimele urmase ale uzinelor comuniste care se intindeau pe zeci de hectare si care angajau mii de oameni. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai veche fabrica din Brasov a intrat in faliment

La finele saptamanii trecute a fost pronuntat falimentul companiei Hidromecanica Brasov, producator de motoare si turbine, practic una dintre ultimele urmase ale uzinelor comuniste care se intindeau pe zeci de hectare si care angajau mii de oameni, scrie cotidianul Buna Ziua Brasov. Odata cu inchiderea Hidro, industria comunista constructoare de masini din orasul Brasov mai este reprezentata doar de ce a mai ramas din Roman SA.

Cea mai mare stea din Univers ce dimensiuni are

V-ati intrebat vreodata care este cea mai mare stea din Univers? Aflati care este numele ei si care sunt proportiile in comparatie cu Soarele. in primul rand, cea mai mare stea din Univers este imposibil de determinat cu exactitate pentru ca oamenii nu au cum sa monitorizeze absolut toate stelele. in al doilea rand, steaua [] Cea mai mare stea din Univers ce dimensiuni are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt tarile cu cea mai cenzurata presa din lume

Eritreea si Coreea de Nord se afla pe primele doua pozitii ale clasamentului tarilor cu cea mai cenzurata presa din lume, releva un studiu realizat de Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor CPJ, cu .

Investitorii straini, cu ochii pe Romania: Cea mai atractiva tara din sud-estul Europei, blocata in birocratie si lipsa infrastructurii. Ce ne poate readuce sperante?

Romania are un potential urias de dezvoltare pe termen lung, fiind in momentul de fata cea mai atractiva piata din sud-estul Europei pentru investitii si investitori straini. Chiar si asa, autoritatile din tara noastra inca trebuie sa invete cum sa.

Cea mai mica localitate din Romania, la secole distanta de Bucuresti

Harta iti arata ca intre capitala Romaniei si cea mai mica localitate din aceasta tara este o distanta de cateva sute de kilometri. Viata, in schimb, dovedeste ca secole despart comuna Ceru-Bacainti, din judetul Alba, de Bucuresti.

BRD, cea mai mare crestere din BET

Actiunile BRD s-au apreciat cu 7,78%, raportat la moneda euro, in perioada 9-16 aprilie, reprezen and 172;tand cea mai mare crestere din indicii BET si BET-XT, care au urcat, la randul lor, cu 2,68%, respectiv 2,33%.

Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat in opt ore, cea mai mare supa din lume, supa beiului, o mancare traditionala in zona respectiva, care are 4. 124 de kilograme, scrie.

Actiunile OMV Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP), s-au apreciat cu 7,33%, in perioada 10-17 aprilie 2015, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Pietele europene, in cea mai mare scadere din ianuarie pana in prezent

Bursele europene s-au inscris pe un curs puternic negativ, vineri, inregistrand cel mai important declin din ianuarie pana in prezent, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din zona euro.

Cum a ajuns cea mai veche dintre culele boierilor olteni sa fie scoasa la licitatie pentru o jumatate de milion de euro

Ridicate in urma cu mai bine de 300 de ani, culele din Maldaresti-Valcea sunt considerate in prezent monumente istorice de interes national. Cu toate acestea, prima fortareata construita pe plaiuri valcene a fost scoasa la licitatie si ar putea ajunge, in scurt timp, in administrare privata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )