Libnet.ro
UNICEF

16:45

Doctorul Sorin Ianceu, marturii emotionate dupa accidentul aviatic: Eu nu caut vinovati. Multumesc ca traiesc

Antena3 Antena3,
Doctorul Sorin Ianceu, marturii emotionate dupa accidentul aviatic: Eu nu caut vinovati. Multumesc ca traiesc

Doctorul Sorin Ianceu, supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, se afla inca internat la Sectia de terapie intensiva a Spitalul de Urgenta din Cluj Napoca, insa a povestit prin telefon, duminica, la. continuă pe Antena3

Dr. Pivniceru, marturii emotionate dupa accidentul aviatic: Nu m-am gandit ca voi muri

Medicul Catalin Pivniceru, supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, se afla inca internat la Sectia de terapie intensiva, insa a povestit prin telefon, joi, la Antena 3, amanunte emotionante din.

Medicul Radu Zamfir a plecat intr-o noua misiune de prelevare de organe, prima dupa ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic produs in Muntii Apuseni, impreuna cu o echipa de alti medici de la Bucuresti, a ajuns joi, la miezul noptii, la Spitalul Judetean din Sibiu, pentru o operatie de prelevare de organe. Ambulanta cu care a sosit echipa de medici a ajuns la Spitalul Judetean chiar la miezul noptii,iar cadrele medicale au descarcat intreg echipaamentul necesar operatiei de prelevare de organe, ultimul care a coborat din matina fiind medicul Radu Zamfir, transmite .

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

Cluj: Medicii raniti in accidentul aviatic din Apuseni vor fi externati saptamana viitoare

Cei trei medici raniti in accidentul aviatic produs in Muntii Apuseni si care sunt internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj sunt in stare buna si vor fi externati saptamana viitoare. Medicii .

Copilotul ranit in accidentul aviatic din Apuseni va fi operat azi, din nou, la Cluj

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, va fi operat, azi, 31 ianuarie, din nou. Interventia chirurgicala va fi la nivelul bazinului, aceasta fiind a treia operatie pe care o va face de cand a fost internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca.

Ministrul Sanatatii: Arafat a coordonat echipele de interventie medicala dupa accidentul din Apuseni

Raed Arafat a coordonat echipele de interventie medicala dupa accidentul din Apuseni, desi era plecat din tara, a spus ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu,prezent la Intact Professional Debates.

Fostul sef al IGSU, care a demisionat dupa accidentul aviatic din Apuseni, a revenit la conducerea ISU Suceava

Fostul sef al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), generalul Ion Burlui, care a demisionat in urma situatiei create dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a revenit, de marti, la conducerea ISU Suceava, el urmand sa preia comanda din data de 1 februarie, pana atunci fiind in concediu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )